Demi de Boer neemt dochter mee naar een plek die voor haar heel speciaal is
Zie ook:
Delen

Demi de Boer neemt dochter mee naar een plek die voor haar heel speciaal is

Demi en haar zussen zijn opgegroeid in Qatar en nu laat zij haar dochter deze plek zien. Wat een bijzondere en mooie reis..

Demi de Boer

Demi de Boer kennen we als één van de zes dochters van voormalig profvoetballer Ronald de Boer, maar ook als de vriendin van Ronnie Flex. Met ruim 140.000 volgers en dagelijkse foto’s en video’s, mag zij zich een ware influencer noemen. Demi plaatst regelmatig foto’s van zichzelf, maar ook van haar dochtertje Rémi Ayoki, waar zei ruim een jaar geleden voor het eerst moeder van werd.

Qatar

Demi is samen met een vriendin en haar dochtertje vorige week naar Doha gevlogen, om daar te genieten van een heerlijke vakantie. Demi’s vader was daar al en met hem zijn zij dan ook naar de WK wedstrijd Nederland-Argentinië gegaan. Ook de rest van de week verbleef Demi nog in het land. Samen met haar zussen, vader en moeder heeft zij hier vroeger gewoond en daarom is het extra speciaal om haar dochtertje deze plek nu te laten zien. ‘Mijn kleine meid de plek laten zien waar haar moeder opgroeide’, schrijft Demi onder de foto’s, waarop duidelijk te zien is dat zij aan het genieten waren op dat moment. Demi’s vriend Ronnie Flex is dit tripje thuisgebleven, dus met hem was Rémi dagelijks aan het facetimen. Wat is het toch een schatje en wat bijzonder voor Demi om deze reis nu met Rémi te maken..

https://www.instagram.com/p/CmE5DE8tXwy/?utm_source=ig_web_copy_link

https://www.instagram.com/p/CmBSbMhtQ7o/?utm_source=ig_web_copy_link

Bron en Beeld: Instagram Demi de Boer

Delen

Meer over Demi de Boer

SMELT: Demi de Boer deelt te schattige haarroutine samen met dochter!
SMELT: Demi de Boer deelt te schattige haarroutine samen met dochter!
Demi de Boer deelt mooi babynieuws: 'New bestie onderweg'
Demi de Boer deelt mooi babynieuws: ‘New bestie onderweg’
Lees alle artikelen over Demi de Boer