100%NL Magazine Katja Schuurman
Zie ook:
Delen

Dít is de nieuwe liefde van Freek van Noortwijk

Katja Schuurman en Freek van Noortwijk zijn inmiddels niet meer samen, maar zouden beiden weer gelukkig zijn in de liefde. Ook zo benieuwd hoe de nieuwe vlam van Freek eruit ziet?

Freek van Noortwijk en Katja Schuurman

In juni 2019 trouwden Katja en Freek en gaven ze elkaar het ja-woord op een prachtige plaats in Kraggenburg. Helaas heeft het niet zo mogen zijn en maakte het stel vorig jaar bekend uit elkaar te gaan.

Freek en Katja hebben samen een dochter: Coco. Uit een eerdere relatie met Thijs Römer heeft Katja ook nog dochter Sammie.

Nieuwe liefdes

Inmiddels hebben zowel Katja als Freek de liefde weer gevonden. Over zijn nieuwe vlam verklapt Freek aan RTL Boulevard: ‘Emily is heel leuk.’ Hoewel we weten hoe de nieuwe lover van Freek eruit ziet en hoe ze heet, is er momenteel nog niet veel meer over de brunette bekend. ‘Ik hoef daar verder nog niet over uit te weiden’, aldus Freek. Benieuwd naar de nieuwe vlam van Freek? Je ziet haar hier.

Harmonieus

Aan RTL Boulevard vertelt Freek dat het ‘eigenlijk hartstikke goed’ met hem gaat. ‘Katja en ik zijn natuurlijk nu een half jaar uit elkaar. Allebei gezegend met een leuke, nieuwe liefde.’ De exen gaan volgens Freek goed met elkaar om: ‘We gaan op een hele leuke en harmonieuze manier met elkaar om.’

‘Al het geluk en liefde van de wereld’

Freek gunt zijn ex Katja ‘al het geluk en liefde van de wereld’. Aan RTL Boulevard vertelt hij: ‘Ik ben alleen maar superblij voor Katja dat ze een nieuwe vriend heeft, want ik gun haar al het geluk en liefde van de wereld. Dat verdient ze ook.’ aldus Freek.

‘Een goede catch’

Een ontmoeting tussen Freek en de nieuwe vlam van Katja heeft nog niet plaatsgevonden, maar Freek denkt dat dat wel goed zit: ‘Ik heb hem nog niet ontmoet, maar volgens mij is hij wel leuk en knap. Een goede catch. En hij is heel lief volgens mij.’

Bron: RTL Boulevard | Beeld: Instagram Katja Schuurman.

Delen