100%NL Magazine Noa Vahle
Zie ook:
Delen

Dochter Linda de Mol straalt tijdens fotoshoot vol glamour: ‘Wat lijk je veel op je moeder!’

Op Instagram showt Noa Vahle, de dochter van Linda de Mol, het verbluffende resultaat van haar fotoshoot. Wat een beauty!

Noa Vahle

Noa Vahle is een Nederlandse sportpresentatrice en verslaggeefster. Zij was in 2021 al te zien in het programma HLF8, waar zij een eigen sportrubriek kreeg in het programma van haar neef, Johnny de Mol. Bij het grote publiek werd Noa bekend toen zij verslag deed van het WK in Qatar voor het SBS-programma De Oranjewinter, de spin-off van Vandaag Inside. Noa kreeg veel lovende reacties, want zij presenteerde onwijs goed. De genen van haar moeder dus.

Dochter van Linda de Mol

Want Noa’s moeder is niemand minder dan tv-koningin Linda de Mol. Noa lijkt sprekend op haar moeder én heeft dus duidelijk ook de presentatie-skills van haar moeder. Noa is geliefd door het publiek en wordt gewaardeerd om haar echtheid.

Fotoshoot

Op Instagram deelt de blonde Noa het waanzinnige resultaat van een prachtige fotoshoot vol met glamour. Wauw, wat zijn het toch een prachtige foto’s geworden!

De complimentjes stromen binnen onder de post van Noa. Zo schrijft Irene Moors: ‘Top foto’s Noa!’. De andere volgers van Noa vallen vooral op hoeveel ze op haar moeder lijkt. ‘Wat lijk je toch veel op je moeder!’, schrijft iemand.

Benieuwd naar de foto’s? Die zie je hieronder!

Bron en Beeld: Instagram Noa Vahle

Delen