100%NL magazine Simon Keizer
Zie ook:
Delen

Dochter Simon Keizer is 6 jaar oud geworden en zó ziet zij er nu uit!

Kiki Keizer, de dochter van Simon en Annemarie, blies gisteren 6 kaarsjes uit. Annemarie deelde vol trots en ongeloof een foto van haar dochter.

Annemarie en Simon Kiezer

Simon en Annemarie zijn al ruim 11 jaar getrouwd en samen hebben zij een dochter en een zoontje, genaamd Kiki en Joa. Simon en Annemarie laten de gezichtjes van de kinderen nooit online zien, maar toch plaatsen zij veel foto’s van hun kinderen. Wanneer zij op vakantie zijn, iets te vieren hebben of even willen laten weten hoe trots zij op hun zoon en dochter zijn bijvoorbeeld.

Verjaardag Kiki

Kiki blies gisteren alweer zes kaarsjes uit en dat kan Annemarie eigenlijk nog niet geloven. De tijd vliegt echt voorbij. Op Instagram deelde Annemarie een foto van haar dochter, waarbij zij met ballonnen in haar handen rent op vakantie. ‘Zes. Zes jaar is ze geworden! Ik vroeg vorige week aan Simon of dit wel echt klopte! Knijp me!’, schreef Annemarie eronder. Wij snappen de verwarring, want wat vliegen de jaren toch voorbij en wat is Kiki een grote meid zeg. Wat een geweldige foto is dit!

https://www.instagram.com/p/CvK90rCLTcE/?utm_source=ig_web_copy_link&igshid=MzRlODBiNWFlZA==

Bron en Beeld: Instagram Annemarie Keizer.

Delen

Meer over Simon Keizer

Simon Keizer roept vragen op met mysterieus bericht
Simon Keizer roept vragen op met mysterieus bericht
WOW: Simon Keizer zingt Engels duet met 2-jarige zoon en de video gaat he-le-maal viral
WOW: Simon Keizer zingt Engels duet met 2-jarige zoon en de video gaat he-le-maal viral
Lees alle artikelen over Simon Keizer