100%NL Magazine Nikkie Plessen
Zie ook:
Delen

WOW: Zó ziet de 13-jarige dochter van Nikkie Plessen eruit!

De afgelopen week vierde Nikkie Plessen alweer de 13e verjaardag van haar dochter Jolie!

Nikkie Plessen

Van een jonge actrice tot aan een zeer succesvol zakenvrouw: Nikkie Plessen heeft het allemaal. Toen zij in 2011 besloot om haar eigen kledinglijn NIKKIE te lanceren had ze nooit kunnen dromen wat voor imperium ze in de loop der jaren zou opbouwen. Volgens Quote heeft Nikkie op dit moment een persoonlijk vermogen van maar liefst €28 miljoen euro. WOW!

Gezin

Ze kreeg met haar grote liefde Ruben twee kinderen: Jolie en Alain. Jolie kwam in 2010 ter wereld en Alain in 2014. Eind vorig jaar hebben ze de familie uitgebreid met hondje Bobbie. Nikkie woont met haar gezin aan het Amsterdamse Vondelpark in een prachtig herenhuis. De inrichting van het pand is al net zo mooi als de plek waar het staat.

13-jarige dochter

De afgelopen week vierde Nikkie en haar familie de verjaardag van een heel bijzonder persoon: haar dochter Jolie. Jolie is alweer 13 jaar geworden en groeit uit tot een prachtige meid!

Op Instagram deelt een apetrotse moeder Nikkie een paar foto’s van haar dochter. Wat een leuke meid is Jolie, en wat lijkt ze op haar mama! Benieuwd naar Jolie? De foto’s zie je hieronder.

Bron en Beeld: Instagram Nikkie Plessen

Delen

Meer over Nikkie Plessen

Nikkie Plessen ontvangt veel kritiek onder video: 'Echt ordinair'
Nikkie Plessen ontvangt veel kritiek onder video: ‘Echt ordinair’
HILARISCH: Nikkie Plessen en dochter spreken irritaties uit aan elkaar
HILARISCH: Nikkie Plessen en dochter spreken irritaties uit aan elkaar
Lees alle artikelen over Nikkie Plessen