100%NL Magazine Ronnie Flex en Demi de Boer
Zie ook:
Delen

Ronnie Flex en Demi de Boer showen voor het eerst gezichtje van dochter

Het is nog maar een paar weken geleden dat Ronnie Flex en Demi de Boer trotse ouders werden van dochter Rémi.

Een dochter Rémi Ayoki

1 november 2021 zal voor altijd één van de mooiste dagen uit het leven van Ronnie Flex en Demi de Boer blijven, want op die datum werd hun prachtige dochter Rémi Ayoki geboren.

‘Welkom in ons warme thuis, Rémi Ayoki Plasschaert.. Je moeder en grote zus en ik houden heel veel van jou.. en we blijven bij je voor altijd en daarna’, schreef Ronnie op Instagram.

Uit een eerdere relatie met DJ Wef had Ronnie ook al een dochtertje. Zij heet Nori en is inmiddels alweer 2 jaar oud. In december viert zij haar 3e verjaardag. Benieuwd naar hoe schattig Ronnie’s oudste dochtertje is? Je ziet hier de allerliefste foto’s van Nori!

Nieuwe foto

Ronnie en Demi deelden al veel foto’s van het prille gezinsgeluk via Instagram, maar nooit kwam het gezichtje van de kleine Rémi in beeld. Tot nu toe!

Vandaag post Demi een te lieve foto van haar dochter waarbij we haar goed kunnen zien. Het kleintje heeft een kop vol met donkere haartjes een prachtig gezichtje. Echt om op te vreten!

Ronald de Boer

Demi is één van de vijf dochters van Ronald de Boer. Ronald de Boer is trotse vader van maar liefst 6 kinderen! Na vijf prachtige dochters werd Ronald in 2017 ook vader van een zoon!

Ronald’s partner, Zuse van Rozelaar, beviel in 2017 van een zoon: Boaz Samuel. Samen hadden zij al dochters Fenna en Linde. Uit een eerder huwelijk had Ronald nog drie dochters: Brooke, Maxime en Demi. Een drukke boel in huize de Boer! Ronald is niet alleen trotse vader van zijn zes kinderen, hij is inmiddels ook al opa!  En daar komt binnenkort dus nóg een kleinkindje bij. Foto’s van het leuke gezin de Boer zie je hier.

 

Bron en Beeld: Instagram Demi de Boer

Delen

Meer over Ronnie Flex

Betekent dít dat Demi de Boer en Ronnie Flex weer een stel zijn?
Betekent dít dat Demi de Boer en Ronnie Flex weer een stel zijn?
Ronnie Flex en Demi de Boer vieren eerste verjaardag van dochter Rémi
Ronnie Flex en Demi de Boer vieren eerste verjaardag van dochter Rémi
Lees alle artikelen over Ronnie Flex