100%NL Magazine Ronnie Flex en Demi de Boer

CUTE: Demi de Boer deelt zoete foto van haar dochtertje

Ronnie Flex en Demi de Boer zijn inmiddels de trotse papa en mama van een prachtige dochter. Op Instagram worden regelmatig lieve kiekjes van het kleintje gedeeld en ook deze is weer te lief om te zien!

Rémi Ayoki

Op 1 november 2021 zag Rémi Ayoki het levenslicht. Ouders Ronnie Flex en Demi de Boer waren dolgelukkig met hun prachtige dochter.

‘Welkom in ons warme thuis, Rémi Ayoki Plasschaert.. Je moeder en grote zus en ik houden heel veel van jou.. en we blijven bij je voor altijd en daarna’, schreef Ronnie op Instagram.

Uit een eerdere relatie met DJ Wef had Ronnie ook al een dochtertje, Nori. Benieuwd naar hoe schattig Ronnie’s oudste dochtertje is? Je ziet hier de allerliefste foto’s van Nori!

Lil Cutie

Op Instagram delen Ronnie en Demi geregeld leuke kiekjes van al het prille gezinsgeluk.

“lil mess behind me and lil cutie when you swipe” schrijft Demi onder de twee foto’s die zij op Instagram plaatste. Op de eerste foto zien we mooie mama Demi en op de tweede foto een té lieve foto van haar prachtige dochtertje Rémi. Het kleintje heeft al een prachtige donkere haardos! Wat een cutie!

Benieuwd naar de te lieve foto? Je ziet hem hieronder (SWIPE)

Ronald de Boer

Demi is één van de vijf dochters van Ronald de Boer. Ronald de Boer is trotse vader van maar liefst 6 kinderen! Na vijf prachtige dochters werd Ronald in 2017 ook vader van een zoon!

Ronald’s partner, Zuse van Rozelaar, beviel in 2017 van een zoon: Boaz Samuel. Samen hadden zij al dochters Fenna en Linde. Uit een eerder huwelijk had Ronald nog drie dochters: Brooke, Maxime en Demi. Een drukke boel in huize de Boer! Ronald is niet alleen trotse vader van zijn zes kinderen, hij is inmiddels ook al opa!  En daar komt binnenkort dus nóg een kleinkindje bij. Foto’s van het leuke gezin de Boer zie je hier.

Bron en Beeld: Instagram Demi de Boer en Ronnie Flex.