Douwe en Anouk door het dolle: 'Zij wilde het ook'
Zie ook:
Delen

Douwe en Anouk door het dolle: ‘Zij wilde het ook’

Douwe is in tijden niet zo gelukkig geweest. Samen met zijn partner Anouk zoent hij erop los en dat deelt hij graag met zijn volgers.

Douwe Bob

Toen Douwe Bob in 2012 de eerste editie van ‘De beste singer-songwriter van Nederland’ wist te winnen werd hij in één klap beroemd. Zijn nummer Multicoloured Angels, waarmee hij de finale wist te winnen van Nielson, bracht hij daarna uit als single. En daarna ging het snel met Douwe. In 2016 vertegenwoordigde hij Nederland tijdens het Eurovisiesongfestival in Zweden. Met zijn nummer ‘Slow Down’ wist hij de 11e plaats te behalen.

Gezin

2021 was het jaar van Douwe Bob. Niet om zijn muziek, maar om het feit dat hij dat jaar maar liefst 3 keer vader werd. Bij drie verschillende vrouwen kreeg Douwe drie kinderen: dochters Bobby en Ziggy en zoon Elias. Een drukke boel voor Douwe, maar hij doet er alles aan om er voor zijn kinderen te zijn. Zo deelt hij regelmatig de leukste kiekjes van zijn kroost en is hij een hele trotse vader.

Grote liefde

Bij de vrouw waarmee Douwe zijn zoontje Elias kreeg, is hij al heel wat maanden samen. Het stel is sinds kort zelfs verloofd. Douwe lijkt gelukkiger te zijn dan ooit en dat geluk deelt hij graag met zijn volgers. Op Instagram plaatst de zanger een foto, waarop hij Anouk vastpakt en zoent.’Aanranding. Het is een serieus feit. Dat is dit niet. Zij wilde het ook!!’, schrijft hij eronder. De reacties onder deze post zijn verschillend. De één vindt de tekst eronder ongepast en de ander geniet van hun geluk. Het was immers als grapje bedoeld. Wij vinden hun in ieder geval heel leuk samen..

Bron en Beeld: Instagram Douwe Bob.

Delen

Meer over Douwe Bob

Douwe Bob straalt: 'Ik voel me beter dan ooit'
Douwe Bob straalt: ‘Ik voel me beter dan ooit’
SMELT: Douwe Bob en zoon Elias spelen samen gitaar en het is zó schattig
SMELT: Douwe Bob en zoon Elias spelen samen gitaar en het is zó schattig
Lees alle artikelen over Douwe Bob