OEPS: Dries Roelvink begaat pijnlijke fout onder foto André Hazes
Zie ook:
Delen

OEPS: Dries Roelvink begaat pijnlijke fout onder foto André Hazes

Tijdens een etentje van André Hazes viel het Dries op dat er geen wijn op tafel stond. Deze pijnlijke reactie is, wetende van André's verleden, toch een beetje misplaatst.

André en Dries

André Hazes en Dries Roelvink hebben allebei wat dingen gemeen: het zijn twee volkszangers die houden van gezelligheid, aandacht, optreden en Nederlandse muziek. Toch zit er ook een groot verschil tussen de mannen. Behalve het leeftijdsverschil, is Dries een groot fan en voorstander van wijn en André sinds een aantal maanden niet meer. Dries is dagelijks te zien met zijn gevulde glas wijn en hij gaat zelfs viral met zijn video’s, waarin hij de drank proeft en ruikt. André is vorig jaar afgekickt en het is de bedoeling dat hij het tegenwoordig bij een glaasje fris of water houdt. Dit was Dries even vergeten..

Foutje

Op Instagram deelde André een foto met wat vrienden, waarop te zien is dat zij genoten van een tafel vol sushi en andere Aziatische hapjes. André ontving veel leuke reacties op zijn foto, maar de reactie van Dries viel op. ‘Drinken jullie er geen Wijn bij?’, vroeg hij. André, die is afgekickt en geen drank meer drinkt, wilde hier toch even op reageren. ‘ik zal je even mijn inloggegevens van @videolandonline geven!’, schrijft hij. ‘@andrehazes Ik was op de premiere en begreep dat je geen alcohol meer wilde drinken alleen nog wijn’, reageert Dries. ‘haha alleen nog maar druiven vriend’, is André z’n reactie daarop. Videoland kon het niet laten om hier niet op te reageren. ‘@driesroelvink_official je zat nota bene op de eerste rij’, schrijven zij. Gelukkig vat André deze opmerking goed op en maken zij er samen een grapje van. 

Bron en Beeld: Instagram André Hazes.

Delen

Meer over Andre Hazes

Monique Westenberg en André Hazes dolblij: 'Echt ons aller aller grootste kado'
Monique Westenberg en André Hazes dolblij: ‘Echt ons aller aller grootste kado’
LEZEN: André Hazes deelt schokkende details over Rachel
LEZEN: André Hazes deelt schokkende details over Rachel
Lees alle artikelen over Andre Hazes

Meer over Dries Roelvink

LEZEN: Dries Roelvink reageert op relatiebreuk
LEZEN: Dries Roelvink reageert op relatiebreuk
LEZEN: Dries Roelvink heeft geen contact meer met zoon Dave
LEZEN: Dries Roelvink heeft geen contact meer met zoon Dave
Lees alle artikelen over Dries Roelvink