100%NL Magazine Ruud de Wild Olcay
Zie ook:
Delen

LEZEN: Dít is de echte reden waarom Ruud en Olcay uit elkaar zijn

De twee zijn al een tijdje uit elkaar en gaan als goede vrienden met elkaar om, maar wat was nou eigenlijk de echte reden van de breuk? Olcay legt het uit.

Olcay Gulsen en Ruud de Wild

Olcay Gulsen is een voormalig modeontwerpster, ondernemer en presentatrice. Zij is eigenaresse van het merk Olcay Gulsen Beauty.

Ruud de wild is niet alleen radio-dj en kunstenaar, maar ook een hele trotse papa van drie kinderen: Toy Travis, Johnny en Teddy.

Olcay en Ruud zijn jaren hartstikke gelukkig geweest en zij waren heel verliefd op elkaar. Helaas is aan dit liefdessprookje een einde gekomen. Dit maakte Olcay en Ruud vorig jaar bekend.

‘Daar krijg ik jeuk van’

De precieze reden van de breuk is nooit verteld, maar dat heeft Olcay nu wel gedaan in het blad VROUW. ‘Ik denk dat we gewoon twee heel andere mensen zijn, met andere interesses en andere dingen die we nodig hebben in ons leven’, vertelt Olcay.

Op het moment dat zij ging samenwonen met Ruud, kwamen verschillende dingen pas echt aan het licht. ‘Ruud is veel meer iemand die een ritmisch bestaan heeft, terwijl ik impulsief ben. Ik wil niet in januari al mijn juli-vakantie plannen, daar krijg ik jeuk van. Het waren veel van dit soort kinderachtige dingen, waarvan ik bij mezelf dacht: are you kidding me, waarom ben jij zo? Dat gevoel kreeg ik niet weg. Ik denk dat we er allebei op onze eigen manier heel lang mee hebben gezeten voordat we durfden toe te geven: hé, dit werkt niet’, legt zij uit. 

Vriendschap verwaterd

Degene die de relatie officieel beëindigde, was Olcay, omdat zij ‘alles uit het leven wilde halen.’ Kort na de breuk gingen de twee als goede vrienden uit elkaar, maar helaas is dat nu ook verwaterd. ‘Ruud vindt dat een beetje lastig, maar ik hoop dat we straks in een fase komen waarin we wel weer normaal contact met elkaar hebben. Ik heb namelijk het idee dat we eigenlijk veel betere vrienden zijn dan geliefden.’

Daarnaast gunt Olcay haar ex ook een nieuwe liefde. Olcay is zelf ook op meerdere dates geweest, maar hier kreeg zij het naar eigen zeggen vooral heel benauwd van. ‘Je ontmoet toch mannen die al langere relaties hebben gehad en vaak ook kinderen hebben. Voordat je het weet, gaat het tijdens zo’n date over hun exen of hun kinderen. Ik zat er soms echt bij van: can somebody shoot me? Tenzij ik ineens betoverd word door iemand, blijf ik voorlopig happy single’, sluit Olcay af.

Bron en Beeld: VROUW

Delen

Meer over Ruud de Wild

LEZEN: Ruud de Wild deelt heftig verhaal en doet aangifte
LEZEN: Ruud de Wild deelt heftig verhaal en doet aangifte
LEZEN: Ruud de Wild doet boekje open over liefdesleven
LEZEN: Ruud de Wild doet boekje open over liefdesleven
Lees alle artikelen over Ruud de Wild

Meer over Olcay Gulsen

Olcay Gulsen laat van zich horen na verlies van vader: Het kwam onverwachts en met groot verdriet'
Olcay Gulsen laat van zich horen na verlies van vader: Het kwam onverwachts en met groot verdriet’
DROEVIG NIEUWS: Vader van Olcay Gulsen overleden
DROEVIG NIEUWS: Vader van Olcay Gulsen overleden
Lees alle artikelen over Olcay Gulsen