100%NL Magazine Edsilia Rombley
Zie ook:
Delen

FOTO: Edsilia Rombley ziet er koninklijk uit in glitterende jurk

Gisteren zag Edsilia Rombley er koninklijk uit in een glitterende jurk!

Edsilia Rombley

Eigenlijk begon de zangcarrière van Edsilia Rombley op jonge leeftijd als grapje. Nooit had ze kunnen denken dat ze nu een grote ster zou zijn in Nederland.

Nadat Edsilia zelf twee keer eerder Nederland vertegenwoordigde tijdens het Eurovisie Songfestival verzorgde ze in 2020 de presentatie van het spektakel in Nederland. Dit deed ze samen met haar collega’s Jan Smit, Chantal Janzen en Nikkie de Jager. Het was natuurlijk de kers op de taart voor Edsilia en voor haar was de cirkel weer rond.

Gezin

Edsilia is alweer 15 jaar getrouwd en al 20 jaar samen met grote liefde Tjeerd Oosterhuis! Misschien klinkt de naam je bekend in de oren? Dat kan wel kloppen! Het is namelijk de broer van Trijntje Oosterhuis. Tjeerd heeft ook een carrière in de muziek achter de rug net als zijn vrouw Edsilia. Hij behoorde namelijk tot de band Total Touch samen met zijn zus Trijntje. 

Samen hebben Edsilia en Tjeerd twee schatten van dochters: Imaani en Aisa-Lynn. Vorig jaar deelde Edsilia nog een zeldzame gezinsfoto, waarbij het viertal straalt!

Koninklijk

Edsilia ziet er natuurlijk altijd stralend uit, maar de afgelopen jaren voelt Edsilia zich beter dan ooit. Dat komt doordat ze hard aan de slag is geweest en al bijna 20 kilo is verloren! De zangeres zit daardoor lekkerder in haar vel. Al vonden wij Edsilia voor haar afvalrace ook al een prachtvrouw.

Gisteren ging Edsilia voor een koninklijke look en koos de diva voor een glitterende jurk. Trots poseert ze naast Humberto Tan. En hoewel Humberto er ook gelikt uit ziet is het toch Edsilia die de show steelt!

Bron en Beeld: Instagram Edsilia Rombley

Delen

Meer over Edsilia Rombley

Edsilia Rombley deelt foto's van gezinsgeluk in Londen
Edsilia Rombley deelt foto’s van gezinsgeluk in Londen
ZIEN: Dit is het perfecte gezinnetje van Edsilia Rombley!
ZIEN: Dit is het perfecte gezinnetje van Edsilia Rombley!
Lees alle artikelen over Edsilia Rombley