100%NL Magazine Emma Heesters
Zie ook:
Delen

Dolgelukkige Emma Heesters poseert met bonuskinderen

Emma is ongelooflijk trots op haar mooie gezinnetje en daarom zet zij de kinderen op bijzondere wijze in het zonnetje op momenten als verjaardagen.

Emma Heesters

Mooi, talentvol en lief: Emma Heesters. Ze werd ontdekt via YouTube, kwam uiteindelijk bij de Beste Zangers terecht en de rest is geschiedenis. Één ding is zeker: wij kunnen niet meer om haar heen. Ze is op dit moment misschien wel een van de meest gestreamde artiesten van Nederland. Dat niet alleen, Emma heeft ook een hele fangroep opgebouwd in India. Als dat niet geweldig is…

Bonuskinderen

Emma is al jaren samen met haar grote liefde, Wesley Hoedt. De twee zijn vorig jaar even uit elkaar geweest, maar zij zijn weer samen en gelukkiger dan ooit. Uit een eerdere relatie kreeg Wesley twee kinderen en dat betekent dat Emma bonusmama is van deze twee lieverds. Het afgelopen weekend was Wesley’s zoontje jarig en daarom deelde Emma een bijzondere post.

Emma plaatste één foto met Nolan en één met Nolan en Noli. ‘We houden oneindig veel van je & je hebt meer betekenis en diepte toegevoegd aan het leven van iedereen om je heen sinds je geboorte. We zijn zo trots op je! (En natuurlijk ook super trots op @nolihoedt dat ze al 4 jaar zo’n goede zus is)’, schrijft Emma onder de foto’s. Wesley reageert onder deze foto met: ‘Je bent de beste.’ Wat is het toch een prachtig gezin.

Bron en Beeld: Instagram Emma Heesters

Delen

Meer over Emma Heesters

ZIEN: Emma Heesters trakteert volgers met een reeks sexy bikinifoto's
ZIEN: Emma Heesters trakteert volgers met een reeks sexy bikinifoto’s
VA VA VOOM: Emma Heesters verbluft volgers met afgetraind lichaam
VA VA VOOM: Emma Heesters verbluft volgers met afgetraind lichaam
Lees alle artikelen over Emma Heesters