100%NL Magazine Emma Heesters
Delen

Emma Heesters in veren outfit, overladen met complimentjes!

Emma krijgt de mooiste complimentjes onder haar Instagram post en wij begrijpen zeker waarom!

Emma Heesters

Mooi, talentvol en lief: Emma Heesters. Ze werd ontdekt via YouTube, kwam uiteindelijk bij de Beste Zangers terecht en de rest is geschiedenis. Één ding is zeker: wij kunnen niet meer om haar heen. Ze is op dit moment misschien wel een van de meest gestreamde artiesten van Nederland. Dat niet alleen, Emma heeft ook een hele fangroep opgebouwd in India. Als dat niet geweldig is..

Op liefdesgebied is het wat rustiger bij Emma. Kortgeleden maakte zij bekend dat haar relatie met Wesley Hoedt na heel wat jaren tot een einde is gekomen.

De leukste outfits

Waar sommige artiesten het podium het liefst betreden in hun simpele t-shirt en zwarte Nikes, staat Emma dagelijks in de meest opvallende outfits op het podium. Wanneer wij de foto’s op Emma’s Instagram zien, merken wij dat zij vooral van kleurrijke, glamoureuze outfits houdt, waar zij een groot deel van haar lichaam vaak blootgeeft. Logisch natuurlijk, want Emma heeft een prachtig, afgetraind lichaam waar menig mens jaloers op kan zijn.

Reacties

Eerder deze week plaatste Emma weer een fantastische foto op Instagram. Daarin straalt ze in een prachtige groene doorschijnende top met gescheurde spijkerbroek. Wat een mooie outfit! Ook haar volgers reageren enthousiast. Zo schrijft er iemand: “Mooi om te zien dat je vrolijk doorgaat na de breuk.” en iemand anders schrijft: “Looking so beautiful.” Je ziet de foto’s hieronder.

Bron en Beeld: Instagram Emma Heesters

Delen

Meer over Emma Heesters

OEHLALA: Emma Heesters deelt Valentijskiekje in rode lingeriesetje
OEHLALA: Emma Heesters deelt Valentijskiekje in rode lingeriesetje
Dolgelukkige Emma Heesters poseert met bonuskinderen
Dolgelukkige Emma Heesters poseert met bonuskinderen
Lees alle artikelen over Emma Heesters