100%NL Magazine Emma Heesters
Zie ook:
Delen

Emma Heesters onder de indruk van verjaardagscadeau bonuskinderen

Emma was gisteren jarig en zij werd door iedereen in het zonnetje gezet. Het cadeau van haar bonuskinderen was wel héél lief.

Emma Heesters

Mooi, talentvol en lief: Emma Heesters. Ze werd ontdekt via YouTube, kwam uiteindelijk bij de Beste Zangers terecht en de rest is geschiedenis. Één ding is zeker: wij kunnen niet meer om haar heen. Ze is op dit moment misschien wel een van de meest gestreamde artiesten van Nederland. Dat niet alleen, Emma heeft ook een hele fangroep opgebouwd in India. Als dat niet geweldig is…

Opnieuw samen

Begin vorig jaar maakten Emma en Wesley bekend uit elkaar te gaan. De twee leefden daarna heel even een single bestaan, maar onlangs werd bekend dat zij toch niet zonder elkaar kunnen en dus zijn Emma en Wesley weer een koppel.

Verjaardagscadeau

Emma blies gisteren 28 kaarsjes uit en zij werd de hele dag verwend. Toen zij een hotel binnenkwam, was de kamer volledig versierd en lagen er veel rode rozen op en rondom haar bed. In een volgende Instagramstory zien wij een mooie kaart, rode chocoladehartjes en een tekening die Wesley’s kinderen hebben gemaakt. Wat is dit onwijs lief zeg. Daar was Emma vast en zeker héél blij mee.

100%NL Magazine Emma Heesters

Bron en Beeld: Instagram Emma Heesters

Delen

Meer over Emma Heesters

OEHLALA: Emma Heesters deelt Valentijskiekje in rode lingeriesetje
OEHLALA: Emma Heesters deelt Valentijskiekje in rode lingeriesetje
Dolgelukkige Emma Heesters poseert met bonuskinderen
Dolgelukkige Emma Heesters poseert met bonuskinderen
Lees alle artikelen over Emma Heesters