100pmagazine_roxeannehazes
Zie ook:
Delen

Erik Zwennes zet jarige Roxeanne op bijzondere wijze in het zonnetje

Wat een feest! Roxeanne Hazes komt vanaf vandaag 'in het land der dertigers' en dat viert Erik met een video vol leuke herinneringen.

Roxeanne Hazes

Roxeanne Hazes, de oudste dochter van overleden volkszanger André Hazes en Rachel Hazes, lijkt optimaal te genieten van het leven en alles eruit te halen wat erin zit. Wij en al haar volgers worden dan ook blij als wij haar leuke foto’s en video’s dagelijks voorbij zien komen op Instagram. Roxeanne is al jaren samen met haar verloofde, Erik Zwennes. Zij vormen zowel op werkgebied als relatiegebied een geweldig team. Wie dat team alleen maar beter, mooier en leuker maakt, is hun zoontje, Fender. Deze jongen straalt en haalt het beste in zijn ouders naar boven. Prachtig om het geluk van dit mooie gezinnetje te zien.

Jarig

Het is vandaag de hele dag feest bij Roxeanne en Erik thuis, want de vrouw des huizes is jarig. Roxeanne blaast 30 kaarsjes uit en dat laat Erik niet aan zich voorbij gaan. Hij deelt een video op Instagram, waarin alle mooie momenten van het stel verwerkt zitten. Hun vakanties samen, dagjes uit, momentjes met Fender en gezellige wandelingen. ‘De leukste, de liefste, de mooiste en de sterkste is eindelijk ook in het land der dertigers. Het is hier precies hetzelfde alleen duren katers weer een paar dagen langer, moet je nog meer doen alsof je weet waar je nou eigenlijk mee bezig bent en lukt het wat beter hoofd- en bijzaken te scheiden. Trust me! Op een prachtig jaar met mooie mensen, ervaringen en elkaar. Ik hou van jou Floshe! Gefeliciteerd!’, schrijft Erik eronder. Wauw, wat heeft hij dit mooi verwoord.

Trakteren

Wie jarig is, trakteert en dat deed Roxeanne dan ook. Naast het feit dat zij zelf cadeautjes mag krijgen en uitpakken vandaag, gaf zij vannacht een cadeautje weg aan al haar fans en volgers. Zij bracht namelijk een nieuw nummer uit. ‘Ik Ben Vrij’ is vanaf vannacht te beluisteren. Hoe leuk is dat? Van harte gefeliciteerd Roxeanne. Geniet van je dag, het aankomende jaar, je gezin en deze mooie leeftijd.

Bron en Beeld: Instagram Erik Zwennes.

Delen

Meer over Roxeanne Hazes

Erik Zwennes deelt liefdevol bericht over Roxeanne: 'Laten we er nog eentje doen'
Erik Zwennes deelt liefdevol bericht over Roxeanne: ‘Laten we er nog eentje doen’
GENIETEN: De leukste gezinskiekjes van Roxeanne, Erik en Fender in de sneeuw
GENIETEN: De leukste gezinskiekjes van Roxeanne, Erik en Fender in de sneeuw
Lees alle artikelen over Roxeanne Hazes