100%NL Magazine Estavana Polman (Beeld: ANP)
Zie ook:
Delen

Estavana Polman deelt liefdevol kiekje met moeder en dochter

Bijna dagelijks kunnen wij genieten van alles wat Estavana Polman deelt op Instagram. Zo kan ook deze foto niet vergeten worden...

Estavana Polman

Als we Rafael van der Vaart en Estavana Polman samen zien, krijgen we meteen een glimlach op ons gezicht. Wat een fantastisch koppel! Vanaf het moment dat ze elkaar ontmoetten, was er meteen een klik tussen hen. In een eerder interview met Gala vertelde Estavana ooit hoe ze elkaar leerden kennen: “Rafael kende mij van de televisie. Hij schakelde een gemeenschappelijke kennis in om mij te laten weten dat hij me graag wilde ontmoeten.” De rest is geschiedenis.

Rafael en Estavana vormen samen een prachtig gezin. Rafael heeft uit een eerdere relatie met Sylvie Meis een zoon, Damián. Gelukkig kunnen Damián en Estavana het uitstekend met elkaar vinden, wat vaak resulteert in mooie foto’s. Zoals deze geweldige foto van Estavana en Damián, die de volgers fantastisch vonden! Ook hebben Sylvie en Estavana een goede band met elkaar, waardoor zij met samen net één grote familie zijn.

Moeder en dochter

Op Instagram is Estavana redelijk actief en deelt regelmatig leuke foto’s van haar en haar gezin. Zo plaatste zij ook een prachtige foto in haar story met haar moeder Winniefred en haar dochter Jesslynn. Zoals op de foto te zien is delen de drie een hele bijzondere band samen en dat vinden wij prachtig om te zien!

100%NL Magazine Estavana Polman

Bron: Instagram Estavana Polman, Beeld: ANP Foto

Delen

Meer over Estavana Polman

ZIEN: Estavana Polman ontroerd door lief filmpje van Rafael en dochter Jesslynn
ZIEN: Estavana Polman ontroerd door lief filmpje van Rafael en dochter Jesslynn
Estavana over ruzie met Rafael: 'Dan duw ik hem weg.'
Estavana over ruzie met Rafael: ‘Dan duw ik hem weg.’
Lees alle artikelen over Estavana Polman