100%NL Magazine Estavana Polman gezin

Dit is de leuke moeder van Estavana Polman!

Estavana, de Nederlandse handbalster, heeft ook een super leuke moeder! Estavana en haar moeder, Winniefred, spreken elkaar regelmatig en delen een mooie band samen. Afgelopen weekend mocht Winniefred 60 kaarsjes uitblazen. Hiervan deelde Estavana een geweldig mooie foto! Maar wie is Winniefred Polman nu eigenlijk, en wat doet ze?

Moeder dochter liefde

Estavana heeft zo’n goede band met haar moeder dat ze soms wel tien keer per dag naar haar familie in Arnhem belt. De twee zijn onafscheidelijk! De moeder-dochter liefde spat er vanaf. Ook was haar moeder bij de bevalling van haar dochtertje Jesslynn. Na de bevalling trok Winniefred zelfs drie maanden bij Estavana in. Er werd een extra kamer vrijgemaakt in Denemarken voor de nieuwe oppas van Jesslynn. Zo wordt de liefde en sterke band doorgegeven aan kleine Jesslynn, te lief! De band tussen Rafael en de vader en moeder van Estavana is ook heel goed, hij komt zelfs bij ze op bezoek wanneer Estavana er niet bij is. 

Tweelingbroer

Hoewel Estavana vaak in het nieuws is, weten we niet veel over haar familie. Wist je bijvoorbeeld dat de handbalster een tweelingbroer heeft? De twee hebben overigens veel met elkaar gemeen! Ze hebben beide dezelfde opleiding gevolgd (het CIOS) en ze spelen ook allebei handbal op hoog niveau. 

Zo vader zo dochter

Als vader zijnde is het altijd iets heel moois om een dochter te krijgen, een vader wil zijn altijd ‘klein’ blijvende dochter kosten wat het kost beschermen. Daarom was de vader van Estavana, Willem Polman, op het begin niet heel blij met de relatie van Estavana en Rafael. Hij vond het niet zo fijn dat zijn dochter zoveel in de spotlight terechtkwam. Alle aandacht die haar overviel zat hem niet lekker. Later, na het leren kennen van zijn schoonzoon werd dit al snel minder. De vader en moeder van Estavana bouwden een hele goede band op met Rafael. 

Bron en Beeld: Instagram