100%NL Magazine Estavana Polman gezin
Zie ook:
Delen

WOW: Estavana Polman showt gigantische sixpack op vakantie

Dat Estavana Polman ongelooflijk sportief is, wisten wij al, maar dat zij zó afgetraind is niet. Wat een discipline zeg.

Estavana Polman

Estavana Polman is een Nederlandse handbalster. Zij speelt al jaren handbal op het hoogste niveau en nog steeds is zij een ster op het veld.

Waar velen haar ook van zullen kennen, is dat zij de vriendin is van voormalig profvoetballer Rafael van der Vaart. De twee zijn al jaren gelukkig en samen kregen zij een dochter: Jesslynn. Uit een eerdere relatie kreeg Rafael een zoon, Damiàn. Met z’n vieren vormen zij een prachtig gezin.

Sixpack

Momenteel geniet Estavana samen met haar gezin en ouders van een welverdiende, zonnige vakantie. Al dagen deelt zij jaloersmakende, maar vooral heerlijke kiekjes. Wij zien zon, zee, lekker eten en foto’s van familie voorbijkomen.

Estavana deelde daarnaast ook wat foto’s waarop haar bovenlichaam te zien is. Wat gelijk duidelijk wordt, is dat zij volledig is afgetraind. Estavana’s sixpack is op onderstaande foto’s goed te zien. Wát een doorzettingsvermogen heeft zij zeg. Geweldig om te zien.

100%NL Magazine Estavana Polman100%NL Magazine Estavana Polman

Bron en Beeld: Instagram Estavana Polman

Delen

Meer over Estavana Polman

Meegenieten met de vakantie van Estavana Polman, haar moeder en dochter
Meegenieten met de vakantie van Estavana Polman, haar moeder en dochter
Rafael van der Vaart en Estavana Polman dolgelukkig: 'We zijn mega trots op jou.'
Rafael van der Vaart en Estavana Polman dolgelukkig: ‘We zijn mega trots op jou.’
Lees alle artikelen over Estavana Polman