100%NL Magazine Estavana Polman jarig
Zie ook:
Delen

SMELT: Jesslynn van der Vaart steelt alle harten tijdens eerste tv-interview

Jesslynn geeft niet alleen antwoord op de vraag wat zij later wil worden, maar zij spreekt haar moeder ook moed in voor de wedstrijd.

Rafael en Estavana

Als wij Rafael van der Vaart en Estavana Polman samen zien krijgen we spontaan een lach op ons gezicht. Wat een heerlijk stel is dat toch! Vanaf het moment dat de twee elkaar leerden kennen was er gelijk chemie tussen de twee. In een eerder interview met Gala vertelde Estavana ooit over hoe het stel elkaar heeft leren kennen. Estavana: ‘Rafael kende mij van de televisie. Hij heeft een bekende ingeschakeld die me heeft laten weten dat hij me graag wilde leren kennen.’

Samen met Rafael kreeg Estavana een dochter, Jesslynn van der Vaart.

Tv-interview Jesslynn

Estavana speelt al jaren handbal op topniveau. De Nederlandse handbaldames blijven momenteel maar winnen op het WK in Scandinavië. Dat Estavana het zo goed doet, komt waarschijnlijk omdat haar moeder en dochter op de tribune zaten. Jesslynn is zelfs geïnterviewd namens Viaplay. Als de journalist vraagt wat Jesslynn later zelf wil worden, antwoordt zij zonder twijfel: ‘Handbalster, want ik vind het heel leuk om te kijken!’. Jesslynn krijgt de vraagt of haar vader dat niet erg vindt. ‘Weet ik niet.’ Dat maakt volgens Jesslynn niks uit.

De journalist vraagt of Jesslynn haar moeder nog even wil aanmoedigen in de microfoon. ‘Mama, scoor heel veel punten’, zegt Jesslynn. ‘We gaan even roepen: hup mama, komop, pak die punten’, vult Estavana’s moeder aan. Wat een heerlijk kind en wat doet zij het goed voor de camera. Dit heeft 100% geholpen tijdens de wedstrijd.

Bron en Beeld: Instagram annegreet

Delen

Meer over Estavana Polman

ZOET: Estavana Polman deelt een schattige foto met dochter Jesslynn 
ZOET: Estavana Polman deelt een schattige foto met dochter Jesslynn 
Estavana en teamgenoten in feeststemming met iconisch Hollands liedje
Estavana en teamgenoten in feeststemming met iconisch Hollands liedje
Lees alle artikelen over Estavana Polman