SCHATTIG: Fender zet de schaar in lange lokken
Zie ook:
Delen

SCHATTIG: Fender zet de schaar in lange lokken

Fender straalt al jaren met zijn lange, blonde lokken, maar nu was het tijd om de schaar in zijn haren te zetten. Hij is er zo te zien heel blij mee!

Roxeanne Hazes en Erik Zwennes

Roxeanne Hazes is één van de kinderen van de volkszanger André Hazes. Uit de relatie van André en Rachel Hazes is Roxeanne de oudste dochter. Haar vader André overleed in 2004, op 53-jarige leeftijd.

De positieve en talentvolle dochter van André Hazes is al jaren samen met haar grote liefde, Erik Zwennes. Het stel is ook al heel wat jaren verloofd, maar van trouwen is het nog niet gekomen. Samen kregen zij in de tussentijd namelijk een zoontje, Fender. Deze jongen verovert met zijn gekke streken en lieve koppie keer op keer alle harten van heel Nederland.

Schaar in lange lokken

Fender straalt iedere dag en wat wij zo lief aan hem vinden, zijn die mooie blonde, lange lokken. Het staat hem prachtig, maar toch heeft hij ervoor gekozen om de schaar in zijn haren te zetten. Erik deelde gisteren wat foto’s, waarop te zien is dat Fender in de kappersstoel zit. Hij heeft wat blonde plukken in zijn handen en hij kijkt heel blij. Fender is zo te zien blij met zijn nieuwe look. Wij kunnen niet wachten op een foto van het eindersultaat.

100%NL Magazine Fender 100%NL Magazine Fender

Bron en Beeld: Instagram Erik Zwennes

Delen

Meer over Roxeanne Hazes

Erik Zwennes deelt liefdevol bericht over Roxeanne: 'Laten we er nog eentje doen'
Erik Zwennes deelt liefdevol bericht over Roxeanne: ‘Laten we er nog eentje doen’
GENIETEN: De leukste gezinskiekjes van Roxeanne, Erik en Fender in de sneeuw
GENIETEN: De leukste gezinskiekjes van Roxeanne, Erik en Fender in de sneeuw
Lees alle artikelen over Roxeanne Hazes