100%NL Magazine Chantal Janzen
Zie ook:
Delen

FOTO: Chantal Janzen deelt hilarische throwback: ‘Je bent goed opgedroogd!’

Op Instagram deelt Chantal Janzen een foto uit de oude doos die voor veel grappige reacties zorgt!

Chantal Janzen

Chantal Janzen is een van de meest prominente gezichten in de Nederlandse entertainmentwereld. Chantal begon haar carrière in de theaterwereld, waar zij in diverse musicals heeft gespeeld, zoals ‘Tarzan’ en ‘Petticoat’. Haar opvallende verschijning en natuurlijke charisma leidden al snel tot rollen op televisie en in films.

Groot gezin

Op jonge leeftijd leerde Chantal haar huidige man Marco Geeratz kennen, maar pas een aantal jaar na hun eerste ontmoeting sloeg de vonk over. Samen hebben Marco en Chantal twee schatten van kinderen: James en Bobby. Uit een eerdere relatie heeft Marco nog drie kinderen. Samen vormen ze met z’n allen een hecht samengesteld gezin. Een paar weken geleden deelde Chantal nog een te leuke video waar het voltallige gezin op staat. Die video zie je hier!

Wist je zelfs dat Chantal ook al oma is? Vorig jaar op 30 juni werd Chantal Janzen bonusoma van een prachtige zoon genaamd Sol Zion. Esmee, dochter uit een eerdere relatie van Marco, beviel toen van haar eerste kindje. Zij kreeg haar kindje samen met Vincent van den Ende, zoon van Joop van den Ende.

Goed opgedroogd

Dit keer geen kiekje van haar kroost, maar een kiekje van haar zelf! Een foto uit vervlogen tijden. Op de foto zien we een hele jonge Chantal! ‘ls je de A.I. yearbook-app op wish bestelt’, schrijft Chantal bij de foto.

Chantal kan rekenen op een hoop reacties, al haar volgers vinden het hilarisch! Onder andere Manon Meeuwis, Monica Geuze, Jelka van Houten en Emma Heesters vinden het hartstikke grappig. Veel volgers van Chantal zeggen haar er nog echt in te herkennen. ‘Zo ken ik je nog!’, ‘Niks veranderd’ en ‘Goed opgedroogd!’ reageren zij onder de foto.

Maar wat veel volgers ook opvalt is dat Bobby als twee druppels water op zijn moeder lijkt. ‘Nu kun je zien hoe Bobby eruit had gezien als hij een meisje was geweest!’. Daar zijn wij het helemaal mee eens, wat lijken moeder en zoon op elkaar!

Bron en Beeld: Instagram Chantal Janzen

Delen

Meer over Chantal Janzen

SMELT: Bobby maakt emoties los bij Chantal en Marco met liefdevolle tekening
SMELT: Bobby maakt emoties los bij Chantal en Marco met liefdevolle tekening
Chantal Janzen geraakt door bijzondere actie: 'Janken'
Chantal Janzen geraakt door bijzondere actie: ‘Janken’
Lees alle artikelen over Chantal Janzen