100%NL Magazine Chantal Janzen samengesteld gezin
Zie ook:
Delen

Wegsmelten bij een te leuke video van het samengestelde gezin van Chantal Janzen

Van het samengestelde gezin van Chantal Janzen en Marco Geeratz worden wij zo blij. Deze video, die een aantal jaren geleden is gemaakt, is te leuk!

Chantal Janzen

Het lijkt wel of Chantal Janzen áltijd aan het werk is. Op tv, op het podium, haar eigen magazine, webshop en ook nog op social media. We zien Chantal overal. En dat is maar goed ook, want ze bezorgt ons regelmatig een glimlach op het gezicht.

Op haar social media deelt Chantal niet alleen haar werkavonturen, maar geeft ze ons ook een uniek kijkje in haar gezinsleven. Samen met haar man Marco heeft Chantal een groot, samengesteld gezin. Marco heeft uit een eerdere relatie drie kinderen en samen met Chantal heeft hij twee zoons: James en Bobby.

En dat is nog niet alles, Chantal is ook al oma! Vorig jaar op 30 juni werd Chantal Janzen bonusoma van een prachtige zoon genaamd Sol Zion. Esmee, dochter uit een eerdere relatie van Marco, beviel toen van haar eerste kindje. Zij kreeg haar kindje samen met Vincent van den Ende, zoon van Joop van den Ende.

Samengesteld gezin

De kinderen van Marco zijn een stuk ouder dan James en Bobby, maar de band tussen alle kinderen is zo sterk en dat is echt geweldig om te zien. Alle kinderen genieten nog ieder jaar van een gezamenlijke familievakantie en wanneer zij tijd hebben, zoeken zij elkaar op. Chantal deelt regelmatig foto’s van haar trots, maar ook Marco’s zoon Zion deelt regelmatig een foto of video met zijn broertjes en zussen. Deze video werd een aantal jaren geleden tijdens een vakantie gemaakt, maar Zion vond het nu tijd om iets leuks over zijn familie te schrijven.

‘Hahaha een foto maken is zelfs lastig met zoveel zijn we. Ik hou van jullie. Samengesteld gezin for the win. Jeetje wat een sentimentele ochtend zo hahaha. Maar hier leef ik voor… Papa’s laatste zin: “er komt net een boot uit je hoofd”, schrijft hij onder de video. Chantal en James reageren ook onder deze post. Wat is het toch een heerlijke familie en wat zijn zij leuk samen.

https://www.instagram.com/reel/CxfFYn5M1Mt/?utm_source=ig_web_copy_link&igshid=MzRlODBiNWFlZA==

Bron en Beeld: Instagram Zion Geeratz.

Delen

Meer over Chantal Janzen

LEZEN: Dit is het gigantische vermogen van Chantal Janzen
LEZEN: Dit is het gigantische vermogen van Chantal Janzen
Chantal Janzen deelt hilarische video van jongste zoon!
Chantal Janzen deelt hilarische video van jongste zoon!
Lees alle artikelen over Chantal Janzen