100%NL Magazine Max Verstappen
Zie ook:
Delen

Volgers lyrisch over foto van Max Verstappen en familie van vroeger

Max was vroeger echt een schatje en dat blijkt maar weer uit foto's uit zijn jeugd. Hij en zijn moeder zijn nog niet veel veranderd.

Max Verstappen

Max Verstappen en Kelly Piquet zijn sinds het einde van 2020 een stel. De kans dat het stel elkaar heeft ontmoet op het racecircuit is groot, want naast Max is Kelly ook een bekende in de racewereld. Haar vader, Nelson Piquet, is drievoudig wereldkampioen Formule 1 en haar ex-man is ook een racer. Met hem kreeg zij een dochtertje Penélope. Sinds Max en Kelly een stel zijn, delen zij de leukste momenten met elkaar en met Kelly’s dochter, waar Max het heel goed mee kan vinden

Foto van vroeger

Wij zien zo nu en dan een foto uit Max’ jeugd voorbijkomen en daar smelten wij en al Max’ volgers echt bij weg. Max en zijn zus Victoria waren echt twee schatjes en dat blijkt weer uit deze foto. Op de ene foto zijn Max, Victoria en hun moeder nog hartstikke jong en de tweede foto is kortgeleden geschoten. Het verschil is geweldig om te zien, maar Max en zijn moeder zijn eigenlijk alleen wat ouder geworden. Verder lijken zij er nog sprekend op. ‘Mooi stel bij elkaar TROTSE MAMA!!!!’ en ‘Mooie mama met prachtige kinderen’, is een greep uit de enthousiaste reacties. De moeder van Max en Victoria is sowieso hartstikke trots op haar kinderen.

Bron en Beeld: Instagram Maxverstappen33

Delen

Meer over Max Verstappen

LEZEN: Max Verstappen openhartig over vaderschap
LEZEN: Max Verstappen openhartig over vaderschap
Fans Max Verstappen opgelet: de autocoureur deelt gewéldig nieuws!
Fans Max Verstappen opgelet: de autocoureur deelt gewéldig nieuws!
Lees alle artikelen over Max Verstappen