100%NL Magazine Maxime en Leroy
Zie ook:
Delen

SCHATTIG: Dochter Maxime Meiland beleeft droomavond en ontmoet idolen

In haar K3-jurk ontmoet Maxime's dochtertje Claire haar idolen: De meiden van K3. Naast het feit dat Clarie een droomavond heeft gehad, genoten Maxime en Leroy ook van het geluk.

Maxime en haar gezin

Maxime Meiland kennen we natuurlijk allemaal! Ze is onderdeel van één van de bekendste families van Nederland: de familie Meiland. Het gezin bestaat uit Martien, Erica en dochters Maxime en Montana. De grote doorbraak van de familie Meiland kwam in 2019, maar Nederland leerde het gezin echter in 2006 al kennen, door hun deelname aan ‘Ik Vertrek’. Inmiddels zijn we 16 jaar verder en is er een hoop gebeurd. Maxime is al lang een klein meisje meer maar inmiddels moeder van twee prachtige dochters! Samen met Leroy, die ze leerde kennen tijdens de opnames van Chateau Meiland, woont ze samen in een prachtig herenhuis. Het gezin woont daar met z’n viertjes: Leroy, Maxime, Claire (die Maxime uit een eerdere relatie kreeg) en Vivé. Deze zomer hebben Maxime en Leroy elkaar het jawoord gegeven tijdens een sprookjesachtige bruiloft.

Droom

Maxime en Leroy brengen maar al te graag tijd door met hun dochters en zij delen daar graag foto’s en video’s van. Gisteren kwam voor Maxime’s dochter Claire een droom uit, want zij mocht naar een show van K3 en na afloop mocht zij haar 3 idolen zelfs ontmoeten. ‘Clairetje had een droom avond met K3’, schrijft Maxime onder de foto’s. Claire steelt de show op de foto’s met haar K3-jurk aan, haar sprankelende ogen en stralende lach. Aan de foto’s is te zien dat ook Maxime en Leroy zich hebben vermaakt. Wat heerlijk om Claire zo blij te zien.

Genieten

Ook Maxime’s volgers valt het op dat het gezin genoten heeft van deze avond en de meet and greet met Marthe, Hanne en Julia. Zij zien zowel Clarie als haar moeder en stiefvader vol geluk. ‘Wat leuk! Jullie stralen’, ‘Kijk dat trotse koppie!’ en ‘Kijk hoe super blij ze is, geweldig!’, schrijven wat volgers onder de foto. Prachtig om te zien. Wat is Claire toch een schatje.

Bron en Beeld: Instagram Maxime Meiland

Delen

Meer over Maxime Meiland

LEZEN: Maxime Meiland zwanger van derde kindje?
LEZEN: Maxime Meiland zwanger van derde kindje?
FOTO: Een hele bijzondere dag voor het gezin van Maxime Meiland
FOTO: Een hele bijzondere dag voor het gezin van Maxime Meiland
Lees alle artikelen over Maxime Meiland