frank de boer met kleinkinderen
Zie ook:
Delen

Frank de Boer beleeft onvergetelijke vakantietijd met zijn kroost

Frank de Boer deelt op zijn Instagram een betoverende fotoreeks, genietend van een heerlijke vakantie met zijn kinderen en kleinkinderen.

Frank en Helen de Boer

Op jonge leeftijd leerde Frank zijn toekomstige vrouw Helen kennen. In een eerder interview aan Libelle vertelde Frank hier eens over: ‘Zij was dertien, ik zeventien. Dan heb je nog geen oog voor elkaar. Maar haar vader was een fanatiek sporter, een ex-voetballer van Ajax. Onze families hadden een klik. En zij was ook sportief, ze handbalde. Langzaam ontstond er wat tussen ons.’

Nog altijd zijn Frank en zijn geliefde Helen samen. Het stel heeft samen drie prachtige dochters: Romy, Jackie en Beau. Foto’s van de knappe meiden zie je hier!

Opa en oma

Frank en Helen werden in korte tijd twee keer opa en oma. Zowel Frank als zijn dochters delen regelmatig foto’s en video’s van en met de kleintjes. Beau kreeg een zoontje, Saint en Romy een dochter, Lizzy. Frank is apetrots en hij geniet van quality time met zijn kinderen en kleinkinderen.

Onvergetelijke vakantietijd

Frank de Boer deelt een betoverende fotoreeks op zijn Instagram, waarbij hij met trots verklaart: “Mooier dan dit wordt het niet! ” Onder de stralende zomerzon straalt Frank samen met zijn geliefde kinderen en kleinkinderen, omringd door pure vreugde en onvergetelijke momenten. Je ziet ze hier

Bron en Beeld: Instagram Frank de Boer

Delen

Meer over Frank de Boer

FOTO: Apetrots opa-moment voor Frank de Boer
FOTO: Apetrots opa-moment voor Frank de Boer
Frank en Ronald de Boer delen een prachtige foto uit de oude doos
Frank en Ronald de Boer delen een prachtige foto uit de oude doos
Lees alle artikelen over Frank de Boer