100%NL Magazine Frank Ronald de Boer
Zie ook:
Delen

AAWH: Frank de Boer deelt hilarische, maar mierzoete foto van kleindochter

Frank is een ongelooflijk trotse opa en hij geniet van quality time met zijn kleinkinderen. Deze foto laat onze harten sneller kloppen.

Frank de Boer

Samen met zijn tweelingbroer Ronald de Boer heeft Frank jarenlang als profvoetballer gespeeld. Hij speelde onder andere voor Ajax, FC Barcelona en Galatasaray. In de jaren daarna is hij bij verschillende clubs hoofdtrainer geweest en in 2020 was hij zelfs bondscoach van het Nederlands elftal.

Groot gezin

Op jonge leeftijd leerde Frank zijn vrouw Helen kennen. In een eerder interview met Libelle vertelde Frank hierover: ‘Zij was dertien, ik zeventien. Dan heb je nog geen oog voor elkaar. Maar haar vader was een fanatiek sporter, een ex-voetballer van Ajax. Onze families hadden een klik. En zij was ook sportief, ze speelde handbal. Langzaam ontstond er wat tussen ons.’

Nog altijd zijn Frank en zijn geliefde Helen samen. Het stel heeft samen drie prachtige dochters: Romy, Jackie en Beau. Inmiddels zijn Frank en Helen ook al twee keer opa en oma van een lieve kleinzoon, Saint en een kleindochter, Lizzy.

Badhairday

Op Instagram deelt Frank regelmatig foto’s van zijn vrouw, kinderen en kleinkinderen. Dit tot grote vreugde van ons en de rest van zijn volgers, want het is een ongelooflijk leuk gezin en de kleinkinderen zijn onwijs schattig. Afgelopen week deelde Frank een grappige, maar mierzoete foto van zijn kleindochter online. ‘Ik wil deze föhn ook #badhairday #omoptevreten’, schrijft hij er lachend bij. Lizzy kijkt haar opa vragend aan in de camera. Wat een lieverd is dit!

Bron en Beeld: Instagram Frank de Boer

Delen

Meer over Frank de Boer

AAWH: Frank de Boer geniet van quality time met kleinkinderen
AAWH: Frank de Boer geniet van quality time met kleinkinderen
Frank de Boer beleeft onvergetelijke vakantietijd met zijn kroost
Frank de Boer beleeft onvergetelijke vakantietijd met zijn kroost
Lees alle artikelen over Frank de Boer