100%NL Magazine Suzan en Freek
Zie ook:
Delen

Freek fotografeert Suzan tijdens intiem momentje in badkuip

De twee zijn momenteel in Amerika en zij genieten van ieder moment samen. Zelfs in de badkamer...

Suzan en Freek

Heel Nederland krijgt er een lach van op z’n gezicht, zij hebben allebei een prachtige stem, het is een heerlijk stel én zij maken al hun dromen waar: Suzan en Freek. Een aantal jaren geleden brak dit knappe stel door en sindsdien zijn zij niet meer van het podium weg te denken. Honderden shows in een jaar, verschillende festivals, nieuwe nummers en een eigen documentaire. Het kan het stel niet te gek. Freek heeft hun geluk afgelopen zomer weten te verdubbelen, toen hij voor Suzan op zijn knieën ging.

Amerika

Suzan en Freek beleven de ene na de andere bijzondere vakantie samen. Vorig jaar reisden zij al naar Amerika, maar dit keer zijn zij de andere kant op gevlogen. Het stel is de afgelopen dagen al in New Orleans, Memphis en Nashville geweest en zij zijn momenteel aan het genieten in Washington DC. De foto’s zeggen genoeg: Suzan en Freek hebben het geweldig daar.

Foto in badkuip

Vanuit iedere grote stad delen Suzan en Freek wat foto’s en daar genieten wij en al hun volgers enorm van. De laatste reeks foto’s is wederom jaloersmakend en prachtig om te zien. Het stel straalt samen en zij delen wat kiekjes die zij van elkaar hebben geschoten. Op de tweede foto is Suzan in een badkuip te zien. Zij is duidelijk aan het uitrusten met een e-reader in de hand. Wat een bijzondere badkamer is dit. Heerlijke foto…

Bron en Beeld: Instagram Suzan en Freek.

Delen

Meer over Suzan en Freek

WAUW: Suzan en Freek schitteren op Italiaanse bruiloft
WAUW: Suzan en Freek schitteren op Italiaanse bruiloft
Wegsmelten bij de verliefde vakantiefoto's van Suzan en Freek
Wegsmelten bij de verliefde vakantiefoto’s van Suzan en Freek
Lees alle artikelen over Suzan en Freek