ZIEN: Suzan en Freek eindigen droomreis op magische plek
Zie ook:
Delen

ZIEN: Suzan en Freek eindigen droomreis op magische plek

De reis die Suzan en Freek al zolang wilden maken, zit er nu alweer bijna op. Zij eindigen hun droomvakantie op een prachtige locatie.

Suzan en Freek

‘Als het Avond is’, ‘Blauwe Dag’ en ‘Goud’, allemaal hits van het immens populaire duo Suzan & Freek. Ze scoren hit na hit, zingen samen bij De Vrienden van Amstel Live en zijn daarnaast ook onderdeel van The Streamers. Wat een gezelligheid! En naast met elkaar zingen en optreden, heeft het stel ook een bruiloft op de planning staan. Freek is afgelopen zomer namelijk voor Suzan op zijn knieën gegaan. Wanneer zij elkaar het jawoord gaan geven, is helaas nog niet bekend.

Droomreis

Voor Suzan en Freek kwam bijna twee weken geleden een droom uit. Zij vertrokken naar Amerika, om daar in een korte tijd van plek naar plek te reizen. De reis werd een roadtrip dwars door Californië, van San Francisco naar LA & San Diego. Suzan en Freek hebben dus niet stilgezeten en alle highlights in een korte tijd gezien. De ene na de andere foto straalt geluk uit bij het stel. Het einde van de reis zit er helaas alweer aan te komen en daarom overnachten zij de laatste nachten op een magische locatie. ‘De laatste dagen in Amerika: slapen op meeega idyllische plekken in de woestijn (check die caravan) en naar een honkbalwedstrijd in San Diego. Heerlijke reis gehad, nu weer lekker op naar huus!’, schrijven zij onder de foto. De foto’s zijn stuk voor stuk jaloersmakend. Wat een prachtige reis heeft het stel gemaakt. Wij snappen dat Suzan en Freek binnenkort weer opgeladen en vol positieve energie op het podium zullen verschijnen.

https://www.instagram.com/p/CjTCUtgLNgU/?utm_source=ig_web_copy_link

Bron en Beeld: Instagram Suzan en Freek

Delen

Meer over Suzan en Freek

Suzan en Freek delen verdrietig nieuws en zeggen opnieuw sorry
Suzan en Freek delen verdrietig nieuws en zeggen opnieuw sorry
AAWH: Suzan en Freek vieren 17 jaar samenzijn met héle oude foto's
AAWH: Suzan en Freek vieren 17 jaar samenzijn met héle oude foto’s
Lees alle artikelen over Suzan en Freek