Suzan en Freek pakken koffers en vertrekken naar Amerika
Zie ook:
Delen

Suzan en Freek pakken koffers en vertrekken naar Amerika

Suzan en Freek gaan van de ene droomvakantie naar de andere droomvakantie. De locatie waar zij nu zijn, is wederom bijzonder...

Suzan en Freek

‘Als het Avond is’, ‘Blauwe Dag’ en ‘Goud’, allemaal hits van het immens populaire duo Suzan & Freek. Ze scoren hit na hit, zingen samen bij De Vrienden van Amstel Live en zijn daarnaast ook onderdeel van The Streamers. Wat een gezelligheid! En naast met elkaar zingen en optreden, heeft het stel ook een bruiloft op de planning staan. Freek is vorig jaar namelijk voor Suzan op zijn knieën gegaan. Wanneer zij elkaar het jawoord gaan geven, is helaas nog niet bekend.

Magische vakantie

Het leven van Suzan en Freek is om jaloers op te worden. Zij werken hard, maar genieten ook zo enorm met z’n tweeën. Vorig jaar reisden zij samen af naar onder andere Amerika, Italië, Gent en Berlijn. Dit jaar zijn zij samen al afgereisd naar Lapland en Oostenrijk, maar nu heeft het stel opnieuw hun koffers gepakt. Suzan en Freek genieten samen in een ander deel van Amerika. Zij bevinden zich momenteel namelijk in New Orleans. Het stel deelt een reeks foto’s waar wij heel blij van worden. ‘We zijn in New Orleans babyyyy, met live muziek letterlijk op elke hoek van de straat – zo gaaf! Afgelopen weekend zijn we naar een jazz festival geweest en vanaf hier roadtrippen we naar oa Memphis & Nashville. Even wat inspiratie op doen’, schrijven zij. Wat een práchtige reis weer. Geniet er maar van, powerduo!!

Bron en Beeld: Instagram Suzan en Freek.

Delen

Meer over Suzan en Freek

Paniek op de radio: 'Suzan en Freek zijn uit elkaar'
Paniek op de radio: ‘Suzan en Freek zijn uit elkaar’
Heel mooi nieuws voor Suzan en Freek: 'Eindelijk mogen we het van de daken schreeuwen'
Heel mooi nieuws voor Suzan en Freek: ‘Eindelijk mogen we het van de daken schreeuwen’
Lees alle artikelen over Suzan en Freek