100%NL Magazine Suzan en Freek
Zie ook:
Delen

Suzan en Freek vinken bucketlist af en delen jaloersmakende foto’s

Wauw, wat is dit toch bijzonder. Voor Suzan en Freek komt opnieuw een grote droom uit. De foto's zijn jaloersmakend en gigantisch mooi.

Suzan en Freek

‘Als het Avond is’, ‘Blauwe Dag’ en ‘Goud’, allemaal hits van het immens populaire duo Suzan & Freek. Ze scoren hit na hit, zongen heel wat jaren samen bij De Vrienden van Amstel Live en zijn daarnaast ook onderdeel van The Streamers. Wat een gezelligheid! En naast met elkaar zingen en optreden, heeft het stel ook een bruiloft op de planning staan. Freek is afgelopen zomer namelijk voor Suzan op zijn knieën gegaan. Wanneer zij elkaar het jawoord gaan geven, is helaas nog niet bekend.

Bucketlist

Suzan en Freek vinken steeds weer opnieuw hun bucketlist af. Zij maken samen de ene na de andere mooie reis, genieten van alle momenten op het podium en hun eigen documentaire is sinds kort te bewonderen op Netflix. Iets waar zij beiden lang van hebben gedroomd, maar nooit hadden verwacht en wat nu allemaal werkelijkheid is geworden. Twee weken geleden genoot het stel nog van een korte citytrip naar Gent, maar nu zijn zij hun droomreis aan het maken in Lapland. Suzan en Freek delen een reeks foto’s op Instagram en die zijn echt adembenemend mooi. De zonsondergangen, de hoeveelheid sneeuw, de tours en de gezelligheid samen; wat ziet dit er geweldig uit. ‘Tijd vrijgemaakt voor een reis door Lapland met z’n tweeën. Stond al een hele tijd op onze bucketlist, en het is nog mooier dan we dachten!’, schrijven zij eronder. Hier zijn wij en al hun volgers echt heel jaloers op. Wat een prachtige reis.

Bron en Beeld: Instagram Suzan en Freek.

Delen

Meer over Suzan en Freek

WHUT?! Zóveel geld moet je betalen voor een optreden van Suzan en Freek!
WHUT?! Zóveel geld moet je betalen voor een optreden van Suzan en Freek!
Suzan en Freek nemen een welverdiende break!
Suzan en Freek nemen een welverdiende break!
Lees alle artikelen over Suzan en Freek