100%NL Magazine Gordon
Zie ook:
Delen

WOW! Zóveel geld betaal je voor een optreden van Gordon

Nu Gordon bekend heeft gemaakt dat hij weer met nieuwe muziek komt, hoopt hij vaak geboekt te worden, maar voor een optreden betaal je niet bepaald weinig...

Gordon

Al jarenlang domineert Gordon Heuckeroth de Nederlandse showbizz. De ene keer wordt hij geroemd om zijn fantastische tv-programma’s en de volgende keer wordt hij weer net zo hard onderuit gehaald na een mislukte relatie. Hoe dan ook: Gordon laat zich niet uit het veld slaan. En gelukkig maar: want Nederland is nog lang niet klaar met Gordon.

Prijskaartje

Vorige week maakte Gordon zijn comeback bekend en hij staat weer volop in de schijnwerpers. De zangers komt met veel nieuwe muziek en hij heeft weer zin om op het podium te staan. Voor een optreden van Gordon moet je wel wat over hebben, want voor een show van een half uur vraagt hij volgens Artist Bookings zo’n €12.750. Dit bedrag is exclusief btw en 7% Buma-muziekrechten. Dat is een hele hoop geld. Mocht je hem toch graag live willen zien optreden op je feestje, dan zit er maar één ding op: genoeg geld sparen!

Bron en Beeld: Story

Delen

Meer over Gordon

HEFTIG: Nieuwe liefde Gordon plots overleden
HEFTIG: Nieuwe liefde Gordon plots overleden
Gordon straalt met man aan zijn zijde: 'Mijn liefde'
Gordon straalt met man aan zijn zijde: ‘Mijn liefde’
Lees alle artikelen over Gordon