Geraldine Kemper 100pmagazine
Zie ook:
Delen

Geraldine Kemper: ‘Soms voel je het. Ik was echt bang’

Hoewel Geraldine al jaren in Amsterdam woont en er niet bepaald bang uitziet, laat zij weten zich nog steeds niet veilig te voelen.

Geraldine Kemper

Geraldine Kemper woont er al jaren niet meer en komt er ook niet meer dagelijks, maar ze is er wel degelijk opgegroeid: Volendam! Samen met haar moeder Aaltje en zus Sophie woonde zij jaren in hartje Volendam. Geraldine won jaren geleden het programma ‘Sterretje Gezocht’, mocht onwijs veel klussen doen voor BNN, reisde de hele wereld over, maakte zelf verschillende programma’s en stond het afgelopen seizoen in de finale van ‘Het Perfecte Plaatje’.

De presentatrice woont al een tijdje in Amsterdam en het Volendamse dialect is ook zo goed als verdwenen. Geraldine’s zus en moeder wonen overigens nog wel in het vissersdorp.

Onveilig

Geraldine mag dan wel in Amsterdam wonen. Veilig voelt zij zich nog niet in deze grote stad. Op Instagram deelt de presentatrice een bericht, waarin zij haar gevoelens uit en uitlegt waarom zij zo bang was. ‘Gisteren fietste ik op straat. En maakte ik oogcontact met een jongeman. Voor hem reden om mij uit te schelden en met een bierblikje te bekogelen.’, begint zij haar bericht. ‘Merci naar een andere man die het voor mij opnam.’ Hier bleef het overigens niet bij, want ‘s avonds was het weer raak. ”S avonds liep ik terug van een meeting. En in een straat waar verder niemand liep, kwam een man naar me toe gelopen. Ik voelde het al. Soms voel je het. De man komt veel te dicht bij me lopen. Blijft hangen en zegt op een vieze toon. Goedeavond he.. (En nee. Dit was niet een gezellige goedeavond). Ik was echt bang. Gelukkig liep ie door.’

Geraldine lijkt erg aangeslagen te zijn en dat is volkomen logisch. ‘Dit was een gewone dinsdag. En nee niet alle dagen zijn zo. Maar het blijft toch bizar dat ik soms zo bang ben in mn eigen stad.’, eindigt zij haar bericht.

Bron en Beeld: Instagram Geraldine Kemper.

Delen

Meer over Geraldine Kemper

Een Kijkje in de Kast van Geraldine Kemper: 'Zo prijzig dat ik het niet durf te dragen.'
Een Kijkje in de Kast van Geraldine Kemper: ‘Zo prijzig dat ik het niet durf te dragen.’
OP DE SKI: Meegenieten met de wintersport van Geraldine Kemper
OP DE SKI: Meegenieten met de wintersport van Geraldine Kemper
Lees alle artikelen over Geraldine Kemper