100%NL Magazine Quinty Trustfull
Zie ook:
Delen

Geweldig nieuws voor Quinty en Orlando Trustfull: ‘Dat is uniek’

De altijd positieve Quinty Trustfull geniet van al het moois in haar leven en dat doet zij samen met haar man. Er breekt een nieuwe fase aan voor het stel...

Quinty Trustfull

Ze was jaren lang een van de gezichten van Koffietijd: Quinty Trustfull. Naast haar werk als presentatrice, is Quinty daarnaast ook druk met haar werk als ambassadrice voor verschillende organisaties. Quinty is al jaren samen met haar man Orlando Trustfull. Met hem heeft zij de afgelopen jaren in zowel Nederland als Amerika gewoond. De afgelopen jaren was Quinty volop op Nederlandse bodem te vinden en genoot zij van de tijd met familie, vrienden en haar talentvolle en hardwerkende kinderen Moïse en Kayne.

Nieuwe fase

Quinty is gek op Nederland en alle mensen die zij hier om zich heen heeft, maar Spanje heeft ook een plekje in haar hart weten te bemachtigen. Samen met haar man heeft zij nu zelfs een huis gekocht in het zonnige Marbella en dat betekent dat er een nieuwe, spannende fase aanbreekt voor het stel. In weekblad Story vertelde zij: ‘We gaan nu geregeld naar Spanje waar we een fijn plekje hebben. We hebben daar een huis gekocht. Als we daar zijn, komen we helemaal tot rust. In Spanje kunnen we alles loslaten. We hebben veel vrienden die daar ook een huis hebben. En ik kan tegenwoordig gewoon zomaar drie weken achter elkaar weg. Dat is uniek voor mij, dat heb ik nooit gekund. Ik ben ook al Spaans aan het leren.’ Wat klinkt dit heerlijk. Wij zijn stiekem een beetje jaloers, maar gunnen Quinty dit als hardwerkende powervrouw heel erg.

Bron en Beeld: Story

Delen

Meer over Quinty Trustfull

Quinty Trustfull en Loretta Schrijver beleven bijzondere middag samen
Quinty Trustfull en Loretta Schrijver beleven bijzondere middag samen
Onvergetelijke momenten voor Quinty Trustfull 'Zo onbeschrijfelijk mooi'
Onvergetelijke momenten voor Quinty Trustfull ‘Zo onbeschrijfelijk mooi’
Lees alle artikelen over Quinty Trustfull