100%NL Magazine Simon Keizer
Zie ook:
Delen

FANS OPGELET: Naast een nieuwe single nóg meer geweldig nieuws voor Simon Keizer

Het bloed kruipt waar het niet gaan kan bij Simon Keizer. Hij bracht vannacht zijn nieuwe single uit, maar hij heeft nog veel meer plannen...

Simon Keizer

Al vanaf jongs af aan wist Simon Keizer het al: ik wil zanger worden. Die droom is dan ook zeker in vervulling gegaan, want Simon is inmiddels een van de meest herkenbare stemmen in de Nederlandse muziekindustrie. Hij werd bekend als de ene helft van het immens populaire muzikale duo Nick & Simon. Nummers zoals ‘Rosanne’, ‘Pak maar m’n Hand’ en ‘Lippen op de Mijne’ weten we allemaal mee te zingen.

Nieuw hoofdstuk

Helaas voor alle fans kwam er aan het hoofdstuk Nick & Simon vorig jaar een einde. Het is vandaag precies 1 jaar geleden dat het laatste afscheidsconcert in Ahoy te zien was. Fans missen het duo heel erg, maar gelukkig werken zowel Nick als Simon hard aan een solocarrière.

Geweldig nieuws

Vannacht bracht Simon zijn eerste solonummer ‘IK ZEG HET TE WEINIG’ uit en fans kunnen hun geluk niet op: eíndelijk weer nieuwe muziek van Simon om naar te luisteren. Daarnaast komt Simon met nóg meer geweldig nieuws, want hij gaat het theater in. Zijn theatertour heet ‘Ruimte’ en is vanaf volgend jaar te bezoeken. ‘Het zal als thuiskomen voelen om weer in één ruimte, in een intieme theatersetting, mijn muziek te brengen en mijn verhaal te komen vertellen. Ik kan niet wachten’, aldus Simon.

Wat een fantastisch nieuws en dat precies een jaar na het afscheid van Nick & Simon als duo. Wij zijn fan!

Bron en Beeld: NTK.nl

Delen

Meer over Simon Keizer

Simon Keizer roept vragen op met mysterieus bericht
Simon Keizer roept vragen op met mysterieus bericht
WOW: Simon Keizer zingt Engels duet met 2-jarige zoon en de video gaat he-le-maal viral
WOW: Simon Keizer zingt Engels duet met 2-jarige zoon en de video gaat he-le-maal viral
Lees alle artikelen over Simon Keizer