100%NL Magazine Noëlle en Ferri Somogyi
Zie ook:
Delen

Wegsmelten bij de práchtige gezinsfoto’s van Noëlle en Ferri Somogyi

De tijd vliegt voorbij en de kinderen worden steeds groter. Noëlle en Ferri delen de nieuwste gezinsfoto's en ze zijn stuk voor stuk prachtig.

Ferri en Noëlle Somogyi

Haar achternaam verklapt het al: Noëlle Somogyi is de vrouw van de populaire GTST acteur Ferri Somogyi. Ferri en Noëlle ontmoetten elkaar voor het eerst op de Volendammer Kermis. Noëlle was destijds 17 jaar en Ferri 35. Daarna hebben ze jaren geen contact gehad. Een paar jaar geleden vroeg een bekende van het stel of Noëlle op date zou willen met Ferri. In de eerste instantie zei ze nee, maar ze ging uiteindelijk overstag. Op de eerste date voelden ze beide dat het goed zat.

Ferri en Noëlle werden eerst ouders van een meisje, Véda en later van een tweeling, Imre en Lux.

Wordt alleen maar leuker

Het gezin van Ferri en Noëlle is er één om heel vrolijk van te worden. Noëlle deelt dagelijks de leukste en mooiste foto’s op haar Instagram. Dit keer deelt zij een reeks nieuwe gezinsfoto’s en deze zijn stuk voor stuk prachtig. ‘Derde kerst met z’n 5en en het wordt alleen maar leuker! Kijk nou hoe lief dit..’, schrijft een trotse Noëlle erbij. ‘Ohhh meid wat een zoete foto’s’, ‘Prachtige fotoś van mooi gezinnetje’ en ‘Wauw wat een heerlijke foto’s’, is een greep uit de reacties, waar wij het helemaal mee eens zijn. Dit is rijkdom!

Bron en Beeld: Instagram Noëlle Somogyi

Delen

Meer over Ferri Somogyi

Noëlle Somogyi (32) openlijk over leeftijdsverschil met Ferri (50)
Noëlle Somogyi (32) openlijk over leeftijdsverschil met Ferri (50)
Noëlle Somogyi deelt foto vanuit ziekenhuisbed na bevalling
Noëlle Somogyi deelt foto vanuit ziekenhuisbed na bevalling “Trok het niet langer”
Lees alle artikelen over Ferri Somogyi