100%NL Magazine Gordon
Zie ook:
Delen

LEZEN: Gordon deelt bijzondere mijlpaal met zijn volgers

Nadat Gordon laatst met het nieuws naar buiten kwam dat hij 20 kilo was afgevallen, komt hij vandaag met een nieuwe mijlpaal in zijn leven.

Afvalproces

Gordon Heuckeroth houdt zijn volgers afgelopen tijd maar al te graag op de hoogte van zijn afvalproces. Hartstikke logisch, want hij gaat als een speer en verliest de ene na de andere kilo. Zo’n drie weken geleden liet de entertainer zelfs weten al 20 kilo te zijn kwijtgeraakt. Gordon plaatst nu dan ook graag foto’s in zijn nieuw gekochte kleding. In de maten die hij naar eigen zeggen eindelijk weer past.

Mijlpaal

In zijn Instagramstory plaatste Gordon een foto met daarbij een plateau oesters. De tekst die daaronder stond, was waar het eigenlijk om ging. ‘Vanmorgen voor het eerst in 15 jaar onder de 100 kilo!’, schreef hij erbij. Een echte mijlpaal dus, waar hij ontzettend trots op mag zijn. Zo te zien blijven de kilo’s er vanaf vliegen bij Gordon. Dit alles komt waarschijnlijk ook doordat hij al een tijdje in Dubai woont en daar eindelijk zijn rust heeft gevonden die hij al die tijd al zocht.

Dieet

Het dieet dat Gordon volgt is volgens hem een carnivoordieet. Dit houdt in dat hij bijna alleen nog maar vis, vlees en gevogelte eet en op deze manier zoveel kilo’s kwijtraakt. Dit is niet alleen goed voor zijn afvalrace, ook kampt hij met diabetes type 2. Zo probeert hij zijn bloedsuikerwaardes ook nog op peil te houden. Het lijkt overal goed voor te zijn dus. Behalve voor het feit dat Gordon eigenlijk best fan is van het vegetarische eten en afgelopen jaren juist minderde met het eten van vlees.

Bron en Beeld: Instagram Gordon Heukeroth

Delen

Meer over Gordon

HEFTIG: Nieuwe liefde Gordon plots overleden
HEFTIG: Nieuwe liefde Gordon plots overleden
Gordon straalt met man aan zijn zijde: 'Mijn liefde'
Gordon straalt met man aan zijn zijde: ‘Mijn liefde’
Lees alle artikelen over Gordon