100%NL Magazine Gordon
Zie ook:
Delen

LEZEN: Gordon geeft gezondheidsupdate na ziekenhuisopname

Zo'n twee weken geleden werd Gordon geopereerd en hij vertelt nu, met een grote glimlach op z'n gezicht, hoe het met hem gaat.

Gordon

De afgelopen weken is er één iemand die de media beheerst: Gordon. Nadat hij een jaar lang afwezig was op social media en uit de media, heeft hij een comeback gemaakt. En hoe! Een paar weken geleden vond de album release van zijn nieuwste album plaats. Alle denkbare mogelijke media was aanwezig bij de feestelijke release. Gordon is apetrots op zijn nieuwe album en is vastberaden om een geweldige comeback te maken.

Ziekenhuisopname

Zo’n twee weken geleden deelde Gordon een video vanuit het ziekenhuis. De zanger werd die dag geopereerd aan zijn meniscus en ondanks de pijn, maakte hij er veel grapjes over. ‘Ik heb al gevraagd of ik wat mee naar huis kon nemen van het narcosemiddel. Oh god. Ik lach wel, maar het moet, want het is een gescheurde meniscus en het is heel pijnlijk geweest het afgelopen jaar’, zei hij lachend.

Update

Gordon moet zo’n vier weken herstellen van deze operatie, maar daar zijn er inmiddels al twee van voorbij. Via Instagram geeft hij een gezondheidsupdate. ‘Hé, ik ben weer terug in Amsterdam, want dat blijft altijd mijn home natuurlijk. Het herstel van de knie gaat goed. Even een kleine update…’ Gelukkig gaat het goed met Gordon. Hij heeft dan ook een grote glimlach op zijn gezicht als hij erover vertelt…

Bron en Beeld: Instagram Gordon Heuckeroth

Delen

Meer over Gordon

Teleurgestelde Gordon opgelicht: 'Het is toch niet te geloven'
Teleurgestelde Gordon opgelicht: ‘Het is toch niet te geloven’
Bijzonder weerzien voor Gordon: 'Herenigd weer. Eindelijk'
Bijzonder weerzien voor Gordon: ‘Herenigd weer. Eindelijk’
Lees alle artikelen over Gordon