Gordon geeft eindelijk duidelijkheid over terugkeer Geer & Goor
Zie ook:
Delen

Gordon geeft eindelijk duidelijkheid over terugkeer Geer & Goor

Iedereen hoopt stiekem al jaren op een terugkeer van dit humoristische programma. Gordon laat nu weten hoe het zit.

Gordon

De afgelopen weken is er één iemand die de media beheerst: Gordon. Nadat hij een jaar lang afwezig was op social media en uit de media, heeft hij een comeback gemaakt. En hoe! Een paar weken geleden vond de album release van zijn nieuwste album plaats. Alle denkbare mogelijke media was aanwezig bij de feestelijke release. Gordon is apetrots op zijn nieuwe album en is vastberaden om een geweldige comeback te maken.

Waar wij en de rest van Nederland jaren geleden enorm van hebben genoten, zijn de seizoenen van Geer & Goor op televisie. Iedereen hoopt dat dit programma terug zal keren, maar daar geeft Gordon nu eindelijk eens duidelijkheid over.

Geer & Goor

Er is de afgelopen maanden veel gezegd en gesproken over de terugkeer van Geer & Goor. De één zegt dat het programma weer terug zal keren en de ander zegt dat zij het hierbij laten. Als Erica in een aflevering van Chateau Meiland Vips vraagt of er nog een kans dat het programma terugkeert, antwoordt Gordon: ‘Er zijn zoveel dingen gezegd en ik denk niet meer dat het goed kan komen. We hebben hele mooie herinneringen, maar er is te veel gezegd en gedaan.’ Helaas voor ons en de rest van Nederland zit een terugkeer er niet meer in. Dat betekent dat wij de oude, hilarische afleveringen maar terug moeten kijken…

Bron: Chateau Meiland Vips en Beeld: ANP/Foto

Delen

Meer over Gordon

Teleurgestelde Gordon opgelicht: 'Het is toch niet te geloven'
Teleurgestelde Gordon opgelicht: ‘Het is toch niet te geloven’
Bijzonder weerzien voor Gordon: 'Herenigd weer. Eindelijk'
Bijzonder weerzien voor Gordon: ‘Herenigd weer. Eindelijk’
Lees alle artikelen over Gordon