100pmagazine_heleenvanroyen
Zie ook:
Delen

Heleen van Royen brengt hoofden op hol met diepe decolleté

Op Instagram plaatst Heleen van Royen een prachtige, opgetutte foto van zichzelf en daar laat zij haar volgers echt van blozen.

Heleen van Royen

Heleen van Royen, wie kent haar niet. De schrijfster van bestsellers ‘De Gelukkige Huisvrouw’, ‘De Ontsnapping’, ‘De Mannentester’ en nog veel meer boeken doet overal waar ze komt stof opwaaien. Zo staat Heleen niet alleen bekend om haar schrijfkunsten, maar zoekt ze ook vaak de randjes op. Zo bracht Heleen in 2014 het boek ‘Selfmade’ uit. Een bijzonder boek, vol met foto’s van heleen zelf waarbij ze zich letterlijk als figuurlijk blootgeeft.

Ook de relatie van Heleen deed destijds veel stof opwaaien. Inmiddels is Heleen alweer 8 jaar samen met haar grote liefde: drummer Bart Meeldijk. Dat er een leeftijdsverschil van 22 jaar tussen de twee zit, doet hen niks. En zo hoort het, echte liefde overwint alles!

Go big or go home

Heleen van Royen plaatst regelmatig foto’s van zichzelf op Instagram en op de ene foto geeft zij wat meer bloot dan op de andere. Zo bezorgde zij haar volgers laatst rode oortjes met een vakantiefoto, waarbij zij topless poseerde. Dit keer laat zij weer hoofden draaien, want Heleen is helemaal opgetut voor een feestje. met haar haren in de krul, mooiste make-up op en glitterjurk aan, plaatste zij een selfie op Instagram. ‘Ready to party! Go big or go home’, schreef zij onder de foto, waarbij zij wel een wel hele diepe decolleté heeft. Naast de reacties over haar diepe, opvallende decolleté in deze glitterjurk, reageren ook veel volgers over hoe knap Heleen is. ‘Geweldig je ziet er weer prachtig uit’ en ‘Je bent mooi en blijft mooi ,toppie’, schrijven zij. Daar zijn wij het helemaal mee eens.

https://www.instagram.com/p/Ck3tf8sDSEB/?utm_source=ig_web_copy_link

Bron en Beeld: Instagram Heleen van Royen.

Delen

Meer over Heleen van Royen

Heleen van Royen blaast iedereen omver met haar gigantische sixpack
Heleen van Royen blaast iedereen omver met haar gigantische sixpack
Heel mooi nieuws voor Heleen van Royen en Bart Meeldijk
Heel mooi nieuws voor Heleen van Royen en Bart Meeldijk
Lees alle artikelen over Heleen van Royen