100%NL Magazine Romy Monteiro
Zie ook:
Delen

HI-LA-RISCH: Romy Monteiro deelt Instagram vs reality foto’s

Het maakt niet uit hoe gek of grappig Romy kijkt, zij blijft voor ons één van de knapste vrouwen van Nederland.

Romy Monteiro

Romy Monteiro is een Nederlandse musicalactrice, zangeres en presentatrice. Ze werd bekend na haar deelname aan The Voice Of Holland in 2014 en sindsdien is Romy niet meer van tv af te denken. Ook heeft Romy jarenlang de hoofdrol gespeeld in de musical ‘The Bodyguard’, waar zij de sterren van de hemel danste én zong.

Romy is de dochter van Antje Monteiro en zij is al 4 jaar samen met haar grote liefde, Jasper Suyk. Het stel maakt samen de mooiste momenten mee, werkt zo nu en dan samen en geniet regelmatig van de meeste bijzondere vakanties. Wij genieten zo van dit mooie stel.

Instagram vs reality

Romy is graag eerlijk op het internet en zij deelt daarom niet alleen de mooiste foto’s van zichzelf, maar ook de grappige foto’s. De foto’s waarop zij even geen zin meer heeft in haar werk bijvoorbeeld, of wanneer zij niet in de camera kijkt. Dit keer deelt Romy een paar prachtige foto’s waarop zij poseert en de rest van de beelden zijn om te gieren. ‘In het kader van mijn laatste tiktok: Hoe jullie mij zien 10% vs hoe ik 90% vd tijd ben’, schrijft zij eronder. Het maakt voor ons eigenlijk niet uit of Romy mooi poseert voor een foto, of dat zij er iets minder op staat. Zij is en blijft één van de knapste vrouwen van het land. Ook haar volgers kunnen de overige 90% van haar heel erg waarderen. ‘Ik moet zeggen dat ik de eerste 3 foto’s de minste vind… Doe mij die 90% maar’ en ‘Doe mij die 90 %’, zijn wat reacties. Grappig om te zien dit. Zo hoort het, Romy!

Bron en Beeld: Instagram Romy Monteiro

Delen

Meer over Romy Monteiro

Grote nachtmerrie voor Antje en Romy Monteiro: 'Vreselijke ervaring'
Grote nachtmerrie voor Antje en Romy Monteiro: ‘Vreselijke ervaring’
Volgers lyrisch over duet van Antje en Romy Monteiro
Volgers lyrisch over duet van Antje en Romy Monteiro
Lees alle artikelen over Romy Monteiro