100%NL Magazine Suzan en Freek
Zie ook:
Delen

WAUW: wegdromen bij de honeymoon van Suzan en Freek

Na de bruiloft stapten de twee gelijk het vliegtuig in en niet zomaar naar een locatie. Wat een prachtige reis hebben Suzan en Freek weer beleefd zeg.

Suzan en Freek

‘Als het Avond is’, ‘Blauwe Dag’ en ‘Goud’, allemaal hits van het immens populaire duo Suzan & Freek. Ze scoren hit na hit, zingen samen bij De Vrienden van Amstel Live en zijn daarnaast ook onderdeel van The Streamers. Wat een gezelligheid!

Naast met elkaar zingen en optreden, zijn Suzan en Freek ook al jaren een liefdeskoppel. Vorig jaar ging Freek tijdens een citytrip op zijn knieën en onlangs hebben zij elkaar het jawoord gegeven.

Bijzondere reis

Na de bruiloft zijn Suzan en Freek in het vliegtuig gestapt naar een hele bijzondere locatie. De honeymoon vindt namelijk in Sri Lanka plaats. Op Instagram delen de twee nu prachtige foto’s waar wij even bij wegdromen. Het uitzicht, de zonsondergangen, de bergen en natuurlijk het geluk in de ogen van het stel: wij worden er blij van. Wij kunnen ons dan ook voorstellen dat dit absoluut de geschikte locatie is voor een honeymoon.

Bron en Beeld: Instagram Suzan en Freek

Delen

Meer over Suzan en Freek

WHUT?! Zóveel geld moet je betalen voor een optreden van Suzan en Freek!
WHUT?! Zóveel geld moet je betalen voor een optreden van Suzan en Freek!
Suzan en Freek nemen een welverdiende break!
Suzan en Freek nemen een welverdiende break!
Lees alle artikelen over Suzan en Freek