100%NL Magazine Yolanthe
Zie ook:
Delen

HOT HOT HOT: Yolanthe Cabau showt kadetten in zilveren metallic broek

Yolanthe genoot samen met een vriendin van een concert van Beyoncé en daarvoor trok zij haar mooiste outfit uit de kast. Yolanthe ziet er zoals altijd fantastisch uit!

Yolanthe Cabau

Ze reist van hot naar her, staat veel voor de camera en is een van de mooiste vrouwen van Nederland: Yolanthe Cabau! Haar leven mag dan wel glamoureus zijn, toch is er één iemand die Yolanthe altijd alles doet vergeten, en dat is haar geliefde zoon Xess Xava. Yolanthe kreeg Xess Xava samen met Wesley Sneijder. De twee kregen in 2009 een relatie, trouwden een jaar later en in 2015 werd Xess Xava geboren. Helaas had het sprookje geen mooi einde, want Yolanthe en Wesley gingen in 2019 uit elkaar.

Beyoncé

Één van de grootste artiesten met de meest spectaculaire shows ooit: Beyoncé, oftewel; Queen B. Yolanthe is fan en gelukkig gaf Beyoncé er afgelopen week een show in Los Angeles. Samen met een vriendin genoot Yolanthe van het concert en daar deelde zij wat foto’s van. Yolanthe trok haar mooiste outfit uit de kast. In een zilveren top en metallic broek steelt zij de show. Yolanthe ziet er áltijd uit om door een ringetje te halen. Wat is het toch een prachtige vrouw met een fantastische kledingkast.

https://www.instagram.com/p/Cw0mmcbv3se/?utm_source=ig_web_copy_link&igshid=MzRlODBiNWFlZA==

Bron en Beeld: Instagram Yolanthe Cabau

Delen

Meer over Yolanthe Cabau

Is déze Nederlandse artiest de nieuwe liefde van Yolanthe Cabau?
Is déze Nederlandse artiest de nieuwe liefde van Yolanthe Cabau?
Yolanthe deelt emotionele video en staat stil bij 60ste verjaardag 'Oma Syllie'
Yolanthe deelt emotionele video en staat stil bij 60ste verjaardag ‘Oma Syllie’
Lees alle artikelen over Yolanthe Cabau