100%NL Magazine Yolanthe
Zie ook:
Delen

Yolanthe Cabau eerlijk over open relatie: ‘Dat moet kunnen’

Na een aantal relaties, heeft Yolanthe nog steeds haar ware liefde niet gevonden. In een interview met Privé vertelt zij dat haar kijk hierop misschien wel wat verbreed is...

Yolanthe

Yolanthe reist van hot naar her, staat veel voor de camera en is een van de mooiste vrouwen van Nederland. Haar leven mag dan wel glamoureus zijn, toch is er één iemand die Yolanthe altijd alles doet vergeten, en dat is haar geliefde zoon Xess Xava. Yolanthe probeert haar zoon zo veel mogelijk te betrekken bij alles wat zij doet en daarom reist haar knappe zoon vaak met haar mee. Prachtig om de sterke band tussen Yolanthe en Xess Xava te zien.

Open relatie

Yolanthe heeft ondertussen al heel wat relatie-ervaring. Ondanks dat, is haar kijk op de liefde nog altijd hetzelfde. ‘Ik geloof er nog steeds in, maar het is wel verbreed’, vertelt zij tijdens een interview met Privé. ‘Er is zo veel meer waarvan je misschien niet eens weet van hebt. Waar ik misschien vroeger dacht van: het moet allemaal zoals dat je geleerd wordt als kind; een man en vrouw samen. En het moet een sprookje worden. Nu zie ik steeds vaker om mij heen dat mensen een open relatie hebben.’

‘Zij zijn niet monogaam, omdat dat niet werkt voor hun’, vervolgt Yolanthe. ‘Dat zijn mensen die binnen hun relatie een ander uitje maken met iemand. Dan kan er nog liefde zijn binnen een relatie, als je dat maar onderling bespreekbaar maakt. Ik heb geleerd dat er veel mogelijk is en kan. Zolang het maar eerlijk gaat. Dan moet dat kunnen’, aldus Yolanthe.

Of dit type relatie ook voor Yolanthe weggelegd is, weet zij niet. Voor nu is zij lekker op zichzelf en focust Yolanthe zich op de band met haar kind, familie en vrienden.

Bron: Weekblad Privé

Delen

Meer over Yolanthe Cabau

ZIEN: Binnenkijken in de gigantische villa van Yolanthe Cabau op Ibiza!
ZIEN: Binnenkijken in de gigantische villa van Yolanthe Cabau op Ibiza!
Is déze Nederlandse artiest de nieuwe liefde van Yolanthe Cabau?
Is déze Nederlandse artiest de nieuwe liefde van Yolanthe Cabau?
Lees alle artikelen over Yolanthe Cabau