100%NL Magazine Thijs Römer en Igone de Jongh
Zie ook:
Delen

Igone de Jongh raakt volgers met pakkend bericht over haar leven op dit moment

Ook Igone gaat verder met haar leven en dat doet zij zo...

Igone de Jongh

Igone de Jongh is een Nederlandse balletdanseres die wekelijks schittert op het podium. Zij is jaren met Thijs Römer samen geweest en in 2019 stapten het stel zelfs in het huwelijksbootje. Begin dit jaar maakten Thijs en Igone bekend te gaan scheiden. Kort daarna kwamen zij weer even bij elkaar, maar nadat Thijs opnieuw voor de rechter verscheen, besloot Igone toch echt van hem te gaan scheiden.

Samen kreeg het stel geen kinderen, maar Igone kreeg uit een eerdere relatie wel een zoontje, Hugo en Thijs kreeg samen met Katja Schuurman een dochter, Sammie. Igone zag Sammie wel als haar eigen dochter. ‘Sammie en ik zien elkaar nog regelmatig. Die liefde is voor altijd! Ik zie haar nog steeds als mijn eigen dochter’, vertelde zij eens in een interview met De Telegraaf.

Wraak

Igone geniet langzaamaan weer van de leuke dingen in het leven. Zij kreeg onlangs de sleutels van haar nieuwe woning, zij geniet van rustmomentjes en van haar werk en zij wordt blij van haar lieve zoon om zich heen. Op Instagram deelde Igone vandaag een story van een quote. ‘De beste wraak is er geen. Genees, ga verder en word niet zoals degene die je pijn hebben gedaan’, is te lezen. De balletdanseres bekijkt de toekomst positief en dat is mooi om te lezen.

100%NL Magazine Igone

Bron en Beeld: Instagram Igone de Jongh.

Delen

Meer over Igone de Jongh

Igone de Jongh deelt bericht over intens verdriet
Igone de Jongh deelt bericht over intens verdriet
Katja Schuurman en Igone de Jongh vieren feest!
Katja Schuurman en Igone de Jongh vieren feest!
Lees alle artikelen over Igone de Jongh