100%NL Magazine Jada Borsato
Zie ook:
Delen

Jada Borsato: ‘De band tussen onze ouders is heel goed.’

Op de nieuwste editie van 100%NL Magazine staan niemand minder dan Leontine Ruiters en haar dochter Jada Borsato op de cover! Tijd voor een goed gesprek!

Jada Borsato

Marco Borsato en Leontine Ruiters zijn ondertussen alweer een tijdje uit elkaar, maar samen hebben zij wel 3 kinderen gekregen: Luca, Senna en Jada. Naast twee succesvolle ouders, lijken de kinderen het ook al ver te schoppen in de showbizzwereld. Zo gaat Luca zijn vader achterna, want hij brengt net als hem muziek uit. Senna zijn liefde ligt bij het acteren en Jada mag zich met meer dan 200.000 volgers een ware influencer noemen. Daarnaast ligt haar passie ook bij muziek en acteren. De appel valt niet ver van de boom zullen we maar zeggen.

‘De band tussen onze ouders is heel goed.’

Tijdens het interview tussen Leontine en Jada komt van alles ter sprake: toekomstplannen, ambities, maar het gaat ook over de familiebanden.

100%NL Magazine: ‘Zien jullie elkaar veel?’

Jada: ‘Mijn moeder zie ik sowieso veel. Ik woon niet meer thuis, maar ik kom lekker veel langs bij mama. Met mijn broers zie ik mijn vader ook vaak. Wij rijden iedere week richting Alkmaar en dan hebben wij altijd een avondje met papa. De band tussen onze ouders is gelukkig heel goed, daar ben ik heel blij om.’

Ben je benieuwd naar het hele interview tussen Leontine en Jada? Dat lees je in de nieuwste editie van 100%NL Magazine! Nu te koop in de winkels of online.

100%NL Magazine Leontine Ruiters

Delen

Meer over Jada Borsato

AAWH: Jada Borsato deelt zoete foto's met haar nieuwe liefde
AAWH: Jada Borsato deelt zoete foto’s met haar nieuwe liefde
Leontine Ruiters laat emoties los: 'Ik zie hoe je straalt. Ik loop echt over van trots'
Leontine Ruiters laat emoties los: ‘Ik zie hoe je straalt. Ik loop echt over van trots’
Lees alle artikelen over Jada Borsato