100%NL Magazine Jada Borsato
Zie ook:
Delen

AAWH: Jada Borsato deelt zoete foto’s met haar nieuwe liefde

Jada Borsato deelt hele zoete foto's samen met haar vriend Rob! Wat een leuk stel.

Jada Borsato

Marco Borsato en Leontine Ruiters zijn ondertussen alweer een tijdje uit elkaar, maar samen hebben zij wel 3 kinderen gekregen: Luca, Senna en Jada. Naast twee succesvolle ouders, lijken de kinderen het ook al ver te schoppen in de showbizzwereld. Zo gaat Luca zijn vader achterna, want hij brengt net als hem muziek uit. Senna zijn liefde ligt bij het acteren en Jada mag zich met meer dan 200.000 volgers een ware influencer noemen. Daarnaast ligt haar passie ook bij muziek en acteren. De appel valt niet ver van de boom zullen we maar zeggen.

Nieuwe liefde

Jada Borsato heeft onlangs haar nieuwe liefde, Rob van Dijssel, aan het publiek voorgesteld. Hun eerste publieke verschijning vond plaats tijdens de première van de film ‘Scotoe’, waar ze samen over de rode loper liepen. In een interview met De Telegraaf deelde Rob zijn vreugde over hun relatie: “Ja, ik ben ontzettend gelukkig, maar het heeft wel de nodige inspanning gekost,” zei hij lachend. Rob onthulde dat hij al geruime tijd bevriend was met Jada, maar pas nadat haar vorige relatie was beëindigd, heeft hij zijn kans gegrepen. Over Jada’s familieomstandigheden onthulde hij niet veel, behalve dat hij haar ouders al heeft ontmoet. “De eerste ontmoeting was heel prettig. Ze heeft aardige ouders en broers, dus dat zit wel goed,” voegde Rob eraan toe.

Zoete foto’s

Eerder deze week plaatste Jada hele zoete foto’s samen met Rob op haar Instagram. Wat zien zij er gelukkig uit samen. Wij vinden het een heel leuk stel! Je ziet de foto’s hieronder.

Jada Borsato met vriend

Bron en Beeld: Instagram Jada Borsato

Delen

Meer over Jada Borsato

Leontine Ruiters laat emoties los: 'Ik zie hoe je straalt. Ik loop echt over van trots'
Leontine Ruiters laat emoties los: ‘Ik zie hoe je straalt. Ik loop echt over van trots’
MOOI: Jada Borsato vertelt over bijzonder moment met Marco
MOOI: Jada Borsato vertelt over bijzonder moment met Marco
Lees alle artikelen over Jada Borsato