100%NL Magazine Leontine Ruiters en Jada Borsato
Zie ook:
Delen

OOH LA LA: Jada Borsato showt bilpartij in bikini aan het water

De prachtige foto die Jada deelt, trekt veel likes en reacties op Instagram en laat haar volgers blozen.

Jada Borsato

Marco Borsato en Leontine Ruiters zijn ondertussen alweer een tijdje uit elkaar, maar samen hebben zij wel 3 kinderen gekregen: Luca, Senna en Jada. Naast twee succesvolle ouders, lijken de kinderen het ook al ver te schoppen in de showbizzwereld. Zo gaat Luca zijn vader achterna, want hij brengt net als hem muziek uit. Senna zijn liefde ligt bij het acteren en Jada mag zich met meer dan 200.000 volgers een ware influencer noemen. Daarnaast ligt haar passie ook bij muziek en acteren. De appel valt niet ver van de boom zullen we maar zeggen.

Bikinifoto

Jada deelt dagelijks de mooiste en leukste foto’s van zichzelf op Instagram. Zo geeft zij ons en de rest van haar volgers een kijkje in haar leven. Geweldig om te volgen.

Dit keer is het een reeks foto’s waarmee zij ons verblijdt. Jada begint met een bikinifoto aan het water. Wij kunnen maar één ding zeggen: Jada ziet er on-ge-loof-lijk goed uit. Zij schrijft bij deze reeks foto’s: ‘Living life at it’s finest’ en zij ontvangt talloze reacties. ‘Look at youuuu’ en ‘Lief je bent prachtig!!!’, zijn wat reacties onder de fotoreeks. Wij sluiten ons daar volledig bij aan, want Jada is een prachtige meid.

Bron en Beeld: Instagram Jada Borsato

Delen

Meer over Jada Borsato

AAWH: Jada Borsato deelt zoete foto's met haar nieuwe liefde
AAWH: Jada Borsato deelt zoete foto’s met haar nieuwe liefde
Leontine Ruiters laat emoties los: 'Ik zie hoe je straalt. Ik loop echt over van trots'
Leontine Ruiters laat emoties los: ‘Ik zie hoe je straalt. Ik loop echt over van trots’
Lees alle artikelen over Jada Borsato