100%NL Magazine Jutta Leerdam
Zie ook:
Delen

Persconferentie Jake Paul loopt uit in heftige knokpartij

De persconferentie van Jake Paul en zijn tegenstander Nate Diaz is uitgelopen in een heftige knokpartij.

Jake Paul

Ze is dé schaatster van dit moment: Jutta Leerdam. Maar niet alleen op de schaatsbaan heeft Jutta alle ogen op haar gericht, ook in het dagelijks leven! Met haar prachtige looks laat ze keer op keer iedereen iedereen blozen. Wat een beauty!

Sinds een paar maanden heeft Jutta haar hart verloren aan de Amerikaanse bokser Jake Paul. Ondanks de grote afstand tussen de twee brengen Jutta en Jake zoveel mogelijk tijd met elkaar door. Jutta is al een paar keer naar Amerika gevlogen, en andersom is Jake ook al een paar keer in ons eigen kikkerlandje geweest.

Knokpartij tijdens persconferentie

De afgelopen dagen is Jutta op haar beurt weer in Amerika om zo weer tijd door te brengen met haar vriendje. Op Instagram deelt Jutta de meest romantische kiekjes met haar ‘bad-boy’ en de fans krijgen er geen genoeg van. De liefde spat er van af!

Aanstaande zaterdag zal Jake Paul vechten tegen Nate Diaz. Tijdens de laatste persconferentie tussen de twee liep het helemaal uit de hand en liep het af met een heftige knokpartij tussen de twee kampen van de vechters. Dit alles omdat Nate Diaz weigerde om op de juiste wijze tegenover Jake Paul te staan. Jake Paul was daar duidelijk niet van gediend en maakte Nate Diaz uit voor ‘bitch’. En dat was het startschot voor een escalatie… En dat alles onder toeziend oog van zijn liefje Jutta, die ook bij de persconferentie aanwezig was.

Je ziet de beelden van de escalatie hieronder. Let op: sommige kijkers kunnen deze beelden als schokkend ervaren.

Beeld: Instagram Jutta Leerdam, Bron: Instagram Jake Paul

Delen

Meer over Jutta Leerdam

FOTO'S: Jutta Leerdam deelt beelden van gender reveal party
FOTO’S: Jutta Leerdam deelt beelden van gender reveal party
Jutta Leerdam openhartig over breuk: 'Ik heb een geweldige tijd gehad'
Jutta Leerdam openhartig over breuk: ‘Ik heb een geweldige tijd gehad’
Lees alle artikelen over Jutta Leerdam