Jake Paul vertelt voor het eerst open en bloot over relatie met Jutta
Delen

Jake Paul vertelt voor het eerst open en bloot over relatie met Jutta

In zijn YouTube video spreekt Jake Paul vol lof over zijn grote liefde Jutta. "Ze heeft een puur hart."

Jutta Leerdam

Ze is dé schaatster van dit moment: Jutta Leerdam. Zij wint de ene na de andere prijs, verbreekt keer op keer nieuwe records en het lijkt allemaal alleen maar beter te gaan. Heel Nederland is van haar onder de indruk, maar dat is niet alleen om haar schaatskunsten. Jutta is een prachtige verschijning en dat laat zij graag zien. Met haar eyeliner, lange blonde haren en afgetrainde lichaam, laat zij dagelijks ruim 4 miljoen volgers blozen op Instagram.

Nieuwe liefde

De geruchten gingen al een tijdje de ronde maar twee weken terug werd het dan eindelijk ook bevestigd door Jutta en Jake Paul zelf, ze zijn officieel een setje! Bij een paar intieme foto’s schrijft Jutta: ‘That’s it’. Maar niet alleen Jutta maakt de relatie insta-official, ook Jake Paul! Hij laat zijn 22,6 miljoen volgers weten: ‘I’m Dutch now’. Benieuwd naar de kiekjes van de tortelduifjes? Die zie je hier.

Jake Paul openlijk over gevoel

In de nieuwe YouTube video van Jake Paul spreekt hij openlijk uit hoe het zit tussen hem en Jutta. In de eerste paar minuten grappen de tortelduifjes nog single te zijn. Als Jutta vervolgens vraagt hoe het nu precies tussen hen zit, geven ze alsnog geen duidelijk antwoord. “Wij weten hoe het zit”, zegt de schaatster mysterieus. “Wij weten het, maar het is ingewikkeld”, vult Jake aan. Even later gaat de bokser wat serieuzer in op hun relatie in een levensupdate. “Ik heb een nieuwe vriendin, dat is cool, Het is zo verfrissend. Ze is een wereldkampioen en ik ben zo onder de indruk van haar werkethiek. Ze is echt een engel, ze heeft zo’n puur hart, is genereus en heeft mij echt geholpen toen ik door een donkere periode ging.” Je ziet de video hieronder.

Bron: YouTube kanaal van Jake Paul en Shownieuws. Beeld: Instagram Jutta Leerdam

Delen

Meer over Jutta Leerdam

Jutta Leerdam openhartig over breuk: 'Ik heb een geweldige tijd gehad'
Jutta Leerdam openhartig over breuk: ‘Ik heb een geweldige tijd gehad’
Geweldig babynieuws voor Jutta Leerdam en Jake Paul
Geweldig babynieuws voor Jutta Leerdam en Jake Paul
Lees alle artikelen over Jutta Leerdam