100%NL Magazine Jan Dulles
Zie ook:
Delen

HOERA: James Dulles 4 jaar ‘Onze redder, Onze hoop in bange dagen’

De knappe zoon van Jan en Caroline gaat een nieuwe fase in nu hij 4 jaar oud is. Jan is momenteel in Amerika voor werk en dat vind hij nu even extra erg.

Jan Dulles en Caroline Mol

Ze zijn inmiddels al heel wat jaren samen: Jan Dulles en Caroline Mol. Samen met hun twee knappe zoon en dochter, James en Lina, wonen zij op de Volendamse dijk. Het stel deelt dagelijks de leukste en mooiste foto’s en video’s van hun kinderen en daar genieten hun volgers alleen maar van. Prachtig gezin.

Jarige James

Het is vandaag James zijn verjaardag. Jan en Caroline’s oudste kind mag vandaag alweer 4 kaarsjes uitblazen en daar hebben vader en moeder het wel even moeilijk mee. James mag nu immers naar school en dat is een hele stap. Aan de foto te zien die Jan deelt, heeft James er zelf minder moeite mee. Hij lijkt super enthousiast te zijn en dat is maar goed ook.

Jan schrijft onder zijn foto: ‘Dit ventje… dat ons al vier jaar lang gelukkig maakt met alles wat ie doet. Onze redder. Onze hoop in bange dagen. Onze praatjesmaker. Onze superheld. Hij is vandaag alweer 4 jaar geworden. Gisteren voor de laatste keer naar de crèche. Daar heeft ‘ie z’n verjaardag alvast gevierd, getrakteerd en afscheid genomen van de juffen. Nu is hij groot en gaat ‘ie naar school. Het is niet te doen voor ons want we willen hem liefst de hele dag om ons heen hebben maar hij is eraan toe. James is klaar om de wereld te veroveren’. Precies bij dit bijzondere en emotionele moment is Jan niet aanwezig. ‘En dat ik tijdens zijn verjaardag in Amerika ben vind ik nu even helemaal niet leuk’, eindigt hij zijn bericht. Van harte gefeliciteerd lieve James!

https://www.instagram.com/p/CkzoeizLgzp/?utm_source=ig_web_copy_link

Bron en Beeld: Instagram Jan Dulles.

Delen

Meer over Jan Dulles

Column Jan Dulles: 'Wat op het eiland gebeurt, blijft op het eiland.'
Column Jan Dulles: ‘Wat op het eiland gebeurt, blijft op het eiland.’
FOTO: Jan Dulles en Caroline Mol delen heel mooi nieuws
FOTO: Jan Dulles en Caroline Mol delen heel mooi nieuws
Lees alle artikelen over Jan Dulles